Uzaktaş Şenol’a Kırılmış

Emniyet Müdürlüğü ek hizmet binası açılışı renkli diyaloglara da sahne oldu. Özellikle CHP İl NBaşkanı Şenol ve AK Parti İl Başkanı Uzaktaş arasındaki diyaloglar gülümsetti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Haziran 2013 15:05
Uzaktaş Şenol’a Kırılmış

İl Emniyet Müdürlüğü’nün ek hizmet binası açılış kokteyline AK Parti İl Başkanı Nuri Uzaktaş ve CHP İl Başkanı Vedat Şenol’un da katılması siyasi göndermelere de sahne oldu. İlginç diyalogların yaşandığı kokteylde yapılan espriler de gülümsetti.

AK Parti İl Başkanı Nuri Uzaktaş, CHP Başkan Şenol’a “Başkan sana kırgınım. O kadar eylem yaptınız Belediye iş hanı önünde, onca slogan attınız. İnsan yorulunca çıkar yukarıya da bir bardak çayımızı içer” diye takıldı.

CHP İl Başkanı Vedat Şenol’da “Sayın başkan çay içmeye ayrıca geliriz” diye karşılık verdi. Şenol, “Gezi park eylemlerinin hem emniyetin hem de CHP’nin üstün sağduyusu sayesinde istenmeyen olaylara sahne olmadığını da savundu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.