Uzaktaş Uzaktan Anlayamıyor

MHP İl Başkanı İsa Yalçın, Belediyeyi devir aldıklarında 77 milyon lira resmi kurumlara borç olduğunu belirtti. Yalçın: “Eğer borçları yapılandırmasaydık borç bugün 200 milyon lirayı bulacaktı. Ancak şu anda 54 milyon lira yapılandırıldı ve ödeniyor”

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Ocak 2013 13:49
Uzaktaş Uzaktan Anlayamıyor

SSK’ya kalan borcun 5 milyon lira tutarında olduğunu söyleyen İsa Yalçın, ISBAŞ ve BELMAŞ şirketlerinin de borcu olmadığını belirtti.

Yalçın konuşmasında şu görüşlere yer verdi: “Biz devir aldığımızda kasasında para bıraktığımız BELMAŞ şirketi 277 milyar lira borcu vardı. Bu borç nasıl yapıldı hala anlamakta güçlük çekiyoruz. Ancak biz göreve gelir gelmez bu borçların tamamını ödedik.

BELMAŞ’ı şu anda yine eskiden olduğu gibi en iyi konuma getirdi. Uzaktaş, vergi dairelerine giderek borcu yoktur kağıdı alabilir. Tabi başka illerden değil de buradan alması gerekiyor. ISBAŞ’da aynı şekildedir” dedi.

Yalçın, AK Partili Uzaktaş’ı bir kez daha canlı yayın önünde tartışmaya davet etti. MHP İl Başkanı İsa Yalçın, “Tabi Nuri Uzaktaş 120 kilometre uzaklıktan İl Başkanlığını yaptığı için buradaki gündemi anlamakta güçlük çekiyor”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.