Uzaktaş’ın Verdiği Söz Bizim Sözümüzdür

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, akşamüzeri Isparta’ya gelerek hem partisinin etkinliklerine katıldı hem de ITSO’yu ziyaret etti. Bakan Zeybekçi, Belediye Başkan adayı Nuri Uzaktaş’ın verdiği tüm sözlerin kendi sözü olduğunu söyledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Mart 2014 10:06
Uzaktaş’ın Verdiği Söz Bizim Sözümüzdür

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Isparta’ya geldi. Önce Partisinin Süleyman Demirel Kongre Merkezi’ndeki bir etkinliğine katılan Zeybekçi, ardından Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.

“DENİZLİ’DE NE OLMASI GEREKİYORSA ISPARTA’DA DA O OLACAK” Kongre Merkezi’nde partililere seslenen Zeybekçi, “Denizli bundan 10 sene önce Ege’nin ve göller bölgesinin en küçük şehriydi. Isparta’dan Burdur’dan bile kötüydü. Kıyaslamak bile mümkün değildi. Denizliler Denizli milliyetçiliği yaparak, akıllılık yaparak bu hale geldi. Isparta içinde şu anda aynı doğruyu yapma zamanı. Denizli’de olan her şeyi Isparta’da kazanma zamanı. Biz aynı coğrafyanın insanlarıyız. Şundan emin olun; Denizli’de ne olması gerekiyorsa Isparta’da aynı şeyin olması için gayret edeceğiz. Milletvekillerimiz ne söz verdiyse o söz bizim sözümüzdür. Belediye Başkan adayımız ne söz verdiyse bizim sözümüzdür. Başbakanımızın Isparta mitinginde buradaydım” dedi.

“ISPARTA İNANILMAZ BİR MİTİNG YAPTI”
Öte yandan AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Isparta mitingine de değinen Bakan Zeybekçi, “Ben Isparta’yı tüm kalbimle tebrik ediyorum. Isparta inanılmaz güzel bir miting yaptı. Yağmurlu ve rüzgârlı olmasına rağmen meydan tıklım tıklım doluydu. Yollarda bir o kadarda meydana giremeyen insan vardı. Isparta o beraberliğiyle, o kararlığıyla zaten karanını vermiş gibi görünüyor. Teşkilatımıza biraz gayret kaldığını düşünüyorum. İnşallah 30 Mart’ta sandıklardan gül fışkırsın” diye konuştu.

“YEREL YÖNETİMLERLE STK’LAR AYNI
VÜCUDUN FARKLI ORGANLARIDIR”
Daha sonra Ticaret ve Sanayi Odası’nda işadamlarıyla bir araya gelen Bakan Zeybekçi, “Sizleri en iyi anlayan insan olduğumu düşünüyorum. Çünkü ben de Belediye Başkanlığı yaptım. Bir şehri altyapısı itibariyle en yüksek standartlara çıkarmanız gerekiyor. Ben dönemimde Odalardan çok büyük destek gördüm. STK’lar işlerin daha iyi yürümesi için önemlidir. Hiçbir marka gidip de gecekonduların olduğu yerde şube açmaz. Daha güzel yerlere gelip oralara açar. Yani şehrin marka olması gerekiyor. Bu da yerel yönetim eliyle olur. Yerel yönetimlerle STK’lar aynı vücudun farklı organlarıdır” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum