Uzaktaş’ın Ziyaretleri Sürüyor

Ak Parti Isparta Belediye Başkan Adayı Nuri Uzaktaş, seçim çalışmalarına Pirimehmet Mahallesi ve Cumhuriyet Caddesi'nde devam etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Şubat 2014 09:06
Uzaktaş’ın Ziyaretleri Sürüyor

2014 Yerel Seçimleri için aralıksız olarak çalışmalarını sürdüren Ak Parti Belediye Başkan Adayı Uzaktaş, Cumhuriyet Caddesi esnaflarını işyerlerinde ziyaret etti. Kent merkezindeki esnafın desteğini isteyen Uzaktaş, yapımı yılan hikayesine dönen Isparta Ticaret ve Kültür Merkezi (ITKM) ile ilgili esnafların görüşlerini almayı da ihmal etmedi.

Esnafın büyük çoğunluğundan, buranın bir an önce tamamlanarak, hizmete açılması talebini alan Uzaktaş’a, ITKM’deki dükkanların büyük firmalara verilmesinin bu bölgedeki esnafı olumsuz yönde etkileyeceği görüşleri de iletildi. Doğduğundan bu yana Isparta’da yaşadığını dile getiren Uzaktaş, “Ben dünyaya geldiğimden beri bu şehirde yaşıyorum. Ve kendimi bildim bileli ITKM gündemde...” dedi.

Göreve geldiği andan itibaren ITKM’nin tamamlanacağını belirten Uzaktaş, gerekli araştırmaları yapacağını buranın Isparta esnafına verilmesi konusunda ince eleyip, sık dokuyacaklarını aktardı. Uzaktaş, esnaflardan dua ve destek isteyerek ziyaretlerine akşam saatlerine kadar devam etti

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.