Uzaktaş’tan, Karahan’a Ziyaret

AK Parti İl Başkanı adayı İşadamı Nuri Uzaktaş, Isparta Gazeteciler Cemiyet Başkanı Şevket Karahan’ı makamında ziyaret etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Nisan 2012 11:38
Uzaktaş’tan, Karahan’a Ziyaret

22 Nisan’da yapılacak olan İl Başkanlığı seçimlerinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından tek aday gösterilen Uzaktaş, ilk ziyaretini IGC’ye yaptı.

2007-2009 yıllardın da İl Başkanlığı görevini sürdüren Nuri Uzaktaş: “Başbakanımız ve büyüklerimiz bu önemli göreve bizi tekrar layık gördüler” dedi.

Belediye İşhahında bulunan Haber Gazetesinde gerçekleşen ziyarette Isparta’nın sorunları da konuşuldu. Cemiyet Başkanlığı görevine seçilen Şevket Karahan’ı kutlayan Uzaktaş, memleketin gelişmesi için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini söyledi.

Şu anda işadamı kimliği bulunan Nuri Uzaktaş, Isparta Organize Sanayi Bölgesine 20 kişinin istihdam edileceği PVC üretim tesisi kuruyor. Merkezi Antalya’da bulunan fabrikasının bir ayağının Isparta’ya getiren Uzaktaş, bölgeye de hitap ediyor. Uzaktaş’ın fabrikası ayrıca Karaman, Gaziantep, Adıyaman gibi illerde de pazar payına sahip.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum