Uzatmayalım Beni Kovun

Galatasaray'da kötü gidişin ardından tüm eleştiri okları teknik direktör Mancini ve yardımcısı Tugay Kerimoğlu'na çevrildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Mart 2014 15:55
Uzatmayalım Beni Kovun

Ligdeki son 6 deplasman maçını kazanamayan ve şampiyonluk yarışında havlu atan G.Saray'da Roberto Mancini ve yardımcısı Tugay Kerimoğlu yedek kulübesinden sahadaki oyuna müdahalede 'iki yabancı'yı oynuyor. Bursa maçının en iyisi Eboue'yi haftalarca tribüne yollayan, Beşiktaş derbisinde 3 puanı getiren penaltıyı yaptıran Veysel'i kulübeye mahkum eden İtalyan teknik adam, "Ben kurmadım" dediği takıma devre arasında yapılan 9 transferi de bir türlü sahiplenmedi.

BİR ANDA KİMLİK DEĞİŞTİRDİ
Florya'da Tugay Kerimoğlu'nun yerli futbolculara, "Sizi ben oynatıyorum" tavrının da takım içinde huzursuzluğu sebep olduğu, Mancini'nin odasına gidip "Burak ve Selçuk bize top atmıyor. Alın bakın istatistiklere" diyen Drogba ve Sneijder'e "Gidin kendi aranızda çözün" diyerek kapıyı gösteren Mancini, Prandelli'nin İtalya Milli Takımı'yla sözleşmesini iki yıluzatmasının ardından adeta kimlik değiştirdi ve suçu Türk medyasında aramaya başladı.

Bursaspor maçının ardından "Bavulumu alıp giderim" diyen, ülkesi İtalya'da kendisi hakkında çıkan haberlerden rahatsız olan Mancini, son olarak Konya'daki golsüz beraberliğin ardından yöneltilen soruları da 'saçma ve aptalca' bulduğunu ifade ederek ortamı germeye devam etti.

KADERİNİ DERBİ BELİRLEYECEK
Rize'de 90. dakikada maç berabere devam ederken iki oyuncuyu oyuna sokarak vakitten kaybeden Mancini-Tugay ikilisi, Konya'da da oyunun bitimine 30 saniye kala Ontivero'yu değişiklik için 4. hakemin yanına yolladı. İkilinin bu tercihi ekran başındaki milyonlarca G.Saraylı'ya saç baş yoldururken, İtalyan teknik adamın kaderini Pazar günü oynanacak olan F.Bahçe derbisinin belirleyeceği ve beraberlik halinde bile Başkan Ünal Aysal'ın Mancini'ye kapıyı göstereceği ise gelen haberler arasında.

ERMAN TOROĞLU: "TUGAY NE İŞ YAPIYOR"
90+3'te oyuncu değiştirmeye kalkan bir teknik adam, skora razı demektir. Bunun bir başka sebebi daha vardır o da şu: "Uzatmayalım, beni kovun, tazminatımı alayım." Bunun başka izah tarzı yok. Diyelim ki futbolcu okuma yazma bilmiyor. Gönderdiğin kağıt ne işe yarayacak veya verdiğin adam lisan bilmiyor, yabancı futbolculara ne diyecek? Size böyle bin tane soru çıkartabilirim.

Bu iş zincirlemedir. Hata yapmaya başlarsan üst üste gelir. Sinirlenirsen eğer zaten hazır değilsin demektir. Nereden bakarsanız bakın Mancini ile dikiş tutmadı. Hadi Mancini bunları yapıyor ama orada Tugay ne iş yapar onu merak ediyorum. Acaba Terim'in kendi gitse bile ruhunun takım üzerinde etkisi var mıdır!

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.