Üzüldüler ve Kınadılar

Isparta Musiki Derneği muhteşem bir konser verdi. Ancak, Isparta protokolünün bu muhteşem konsere ilgi göstermemesi sanatçıları üzdü...

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Nisan 2015 17:39
Üzüldüler ve Kınadılar

43 yılını tamamlayan Isparta Musiki Derneği yine muhteşem bir konser verdi. Konserde derneğin kurucusu Dr. Teoman Önaldı ve eşi Dr içten önaldı, TRT Sanatçıları Selim Öztaş ve eşi Neşe Öztaş katıldı.

Konsere Senirkent Belediye Başkanı Erol Civelekoğlu ve SDÜ eski rektörü Lütfü Çakmakçı da katıldı. 

Konserde protokolün olmaması dernek üyeleri, seyirciler ve konuk olarak bulunan TRT Sanatçıları tarafından üzüntü ile karşılandı.

43 yıldır ayakta kalan ve bu zamana kadar yaşatılan Isparta'nın ilk kültür derneği olarak gereken desteği ve ilgiyi göremediklerini belirten dernek üyeleri üzüntülerini dile getirdiler.

Dernek yöneticileri, "Şehrimizin yöneticileri ve protokolünü bu güzel gecedegöremediğimiz için derin üzüntülerimizi belirtiyor ve kınıyoruz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum