Üzüm Pazarı’nda İndirim Festivali

Üzüm Pazarı’nda İndirim Festivali

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Ekim 2018 12:15
Üzüm Pazarı’nda  İndirim Festivali

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın Üzüm Pazarını ziyaret edip esnaflarla yaptığı görüşmede yapacağını söz verdiği ‘İndirim Günleri’ 2 – 11 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek. Esnaf memnun kalırsa, süre uzatılabilecek. 

 Bilindiği gibi; Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, 2 Ekim tarihinde Isparta’nın en eski yapılarından olan Tarihi Üzüm Pazarı’nı ziyaret ederek esnaflarla görüşmüş, bu görüşmede, Başkan Günaydın’dan Üzüm Çarşısı esnafına aynı geçen yıl Kunduracılar Sitesi esnafı için yapılan ve Belediyenin de destek verdiği ‘İndirim Günleri’ yapılması teklifinde bulunulmuştu. Tarihi Üzüm Pazarı esnafı da bu tekliften çok büyük memnuniyet duyarak teklifi kabul ederek indirim günlerinin yapılmasını kabul etti.

Bunun üzerine, hemen bir araya gelen esnaflar Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın ‘Tarihi Üzüm Pazarı için de İndirim Günleri Yapalım’ teklifini değerlendirdi ve teklifi olumlu bularak kendi aralarında oluşturdukları bir heyetle geçtiğimiz gün Belediye Başkanı Günaydın’ı ziyaret ederek kendisinin teklifi kabul ettiklerini bildirdiler. 

ÜZÜM PAZARINDA İNDİRİM 

GÜNLERİ 2 – 11 KASIM TARİHLERİNDE 

Aynı görüşmede, Tarihi Üzüm Pazarı için yapılacak olan ‘İndirim Günleri’nin hangi tarihlerde gerçekleştirileceği de karara bağlandı. Buna göre; Isparta Belediyesinin de destekleyeceği Tarihi Üzüm Pazarı'nda İndirim Günleri 2 – 11 Kasım 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. 

ESNAFLAR; “BU UYGULAMA 

BİZE İYİ GELECEK” 

Söz konusu uygulamadan duydukları memnuniyeti dile getiren Tarihi Üzüm Pazarı esnafları; “Belediye Başkanımız sayın Günaydın’ın bize yaptığı bu tekliften dolayı çok mutlu olduk. Öncelikle sayın Başkanımıza böylesine bir kriz ortamında bizlere bu şekilde bir teklif getirdiği için Tarihi Üzüm Pazarı esnafları olarak teşekkür ediyoruz. Burada 120 esnaf var. Burası çarşının göbeği olmasına rağmen son zamanlardaki dolar krizi nedeniyle işlerimiz iyi gitmiyor. Alışveriş kesildi. Esnaf arkadaşlarımız zor durumda. İşte bu zor şartları atlatmak adına sayın Başkanımızın 2 – 11 Kasım tarihlerinde yapılacak olan İndirim Günleri teklifini kabul ettik ve Belediyemizin de destekleriyle söz konusu tarihlerde gerçekleştireceğiz. 

GÜNAYDIN; “TÜM ISPARTA HALKINI 

İNDİRİM GÜNLERİNE DAVET EDİYORUM” 

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ise, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; 2 – 11 Kasım tarihlerinde Tarihi Üzüm Pazarında düzenlenecek ‘İndirim Günleri’ne tüm Ispartalıları davet ettiğini belirterek; “Esnafımıza destek olmaya devam ediyoruz. Kunduracılar Sitesinden sonra Tarihi Üzüm Çarşısında da indirim günleri başlatıyoruz. 2 – 11 Kasım tarihleri arasında Tarihi Üzüm Çarşısında buluşalım. Enflasyonla topyekûn mücadelede ediyoruz” dedi. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.