Vali Günaydın Çalışmaları Yerinde İnceledi

Vali Günaydın Çalışmaları Yerinde İnceledi

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Ağustos 2017 11:28
Vali Günaydın Çalışmaları Yerinde İnceledi

Isparta Valisi Şehmus Günaydın'dın talimatları doğrultusunda köylerde sıcak asfalt çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. İl Özel İdaresi ekipleri tarafından Gelendost ilçesi köy grup yolları olarak belirlenen Afşar, Yenice, Köke, Çaltı ve Yaka köylerine de sıcak asfalt atılıyor. Isparta Valisi Şehmus Günaydın ise Pazar tatilini yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek geçirdi.

 

Vali Günaydın, ekiplerin çalışmalarını yerinde inceleyerek İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mahmut Zadeoğlu'ndan bilgiler aldı. Vali Günaydın, bu yıl Avşar çevre yolu tamamlanmış olup önce sıcak asfalt yapım çalışmaları Afşar çevre yolundan başlanıldı. 2017'de Isparta ilimizin köy grup yollarına 205 km sıcak asfalt yapımı 2018'de 200 küsur km sıcak asfalt çalışmaları geri kalan yollarımıza yapılacak olup toplam 203 köylerimize 400 küsur km sıcak asfalt yapılacaktır.

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum