Vali Günaydın Eğirdir Yolunda İncelemelerde Bulundu

Vali Günaydın Eğirdir Yolunda İncelemelerde Bulundu

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Kasım 2016 11:54
Vali Günaydın Eğirdir Yolunda İncelemelerde Bulundu

Vali Şehmus Günaydın yol yapım çalışmaları devam eden Isparta-Eğirdir karayolunda incelemelerde bulundu.

Devam eden çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgi alan Vali Günaydın çalışmaların biran önce bitirilmesi istedi. Ayrıca yol çevresinde bulunan iş yerlerinde çalışan vatandaşların güvenliğini arttırıcı önlemlerin alınarak denetimlerin sıklaştırılması talimatı verdi.

YOLDA HER TÜRLÜ TEDBİR ALINACAK

İki yıldır devam eden yol çalışmasıyla ilgili olarak bir açıklama yapan Vali Günaydın “ Maalesef yol çalışmalarının devam ettiği süre içerisinde üzücü bazı kazalar yaşanmış. Bu üzücü kazaların olmaması için vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği için hangi tedbirin alınması gerekiyorsa alacağız. Bundan sonra sürekli denetimler ve kontroller yapılacak. Karayolları Bölge Müdürünü, işi üstlenen müteahhidi ve diğer ilgilileri çağırarak yeniden çağırarak yeniden bir değerlendirme yapacağız. Kamuoyunun şunu bilmesini isterim ki, burada herkes üzerine düşen görevi yapacak, herkes gereken tedbirleri alacak ve artık bu tür üzücü olaylarla karşılaşmak istemiyoruz” dedi.

Vali Günaydın ayrıca yol üzerinde iş yerleri bulunan vatandaşlarla da görüşerek taleplerini dinledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum