Vali Günaydın Kanal 32’yi Ziyaret Etti

Vali Günaydın Kanal 32’yi Ziyaret Etti

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Ekim 2016 16:50
Vali Günaydın Kanal 32’yi Ziyaret Etti

Isparta Valisi Şehmus Günaydın, Kanal 32 Televizyonu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aybatılı’yı ziyaret etti. Ziyarette birlik ve beraberlik vurgusu yapan Vali Günaydın, Ispartalılara önemli bir çağrıda bulundu. Vali Günaydın, “heybesinde, torbasında Isparta’nın menfaati için ne varsa herkesi dinlemeye hazırım” dedi.

Valiler Kararnamesi ile 4 ay önce Isparta Valiliğine atanan Şehmus Günaydın, iade-i ziyaretlerini sürdürüyor. Vali Günaydın, bu doğrultuda Kanal 32 Televizyonu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aybatılı’yı ziyaret etti.

Isparta’nın gelişmesi için bir televizyon kanalına sahip olmasının önemli olduğuna dikkat çeken Isparta Valisi Günaydın, “Bu anlamda Kanal 32 de ilimiz adına çok önemli işler yerine getiriyor” diye konuştu.
Isparta için birlik ve beraberlik vurgusu yapan Vali Günaydın, “heybesinde, torbasında ilimizin yararı için ne varsa biz bunu her zaman dinlemeye hazırız” ifadelerini kullandı.
15 Temmuz’daki hain darbe girişimi sonrası Ispartalıların ortaya koyduğu tepkinin takdire şayan olduğunun altını çizen Vali Şehmus Günaydın, “Artık 15 Temmuz sonrası yapacağımız hizmetlerde de aynı kararlılığı aynı birlikteliği ortaya koymamız gerekir” dedi.

BAŞKAN AYBATILI TEŞEKKÜR ETTİ
Vali Günaydın’ın yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kanal 32 Televizyonu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aybatılı da, Vali Günaydın’ın Isparta’ya atandığı günden bu yana önemli hizmetlere imza attığını belirterek, Isparta’nın menfaatleri için her zaman göreve hazır olduklarını söyledi.
Vali Günaydın, ziyaretin ardından televizyonumuzun birimlerindeinceledi.Ardından rejiyi gezen Vali Günaydın, stüdyoda haber spikerine koltuğuna oturdu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.