Vali Günaydın Köy Ziyaretlerine Devam Ediyor

Vali Günaydın Köy Ziyaretlerine Devam Ediyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Ocak 2018 09:58
Vali Günaydın Köy Ziyaretlerine Devam Ediyor

Vali Şehmus Günaydın köy ziyaretleri kapsamında Merkeze bağlı Güneyce ve Çukur köylerini ziyaret etti.

Vatandaşlarla buluşan Vali Günaydın iletilen talep ve önerileri dinleyerek beraberinde bulunan yetkililere taleplerle ilgili çalışma yapılması talimatı verdi.

Vali Günaydın ilk durağı Güneyce Köyü’nde öncelikli olarak kadınları dinledi. Vatandaşlar tarafından iletilen Kapıkaya Yolu’nun asfalt kaplanması ve sulama suyunun güneş enerjisiyle pompalanması talepleriyle ilgili olarak İl Özel İdaresi yetkililerinden çalışma yapmasını isteyen Vali Günaydın, Güneyce –Çukur köy grup yolunun sıcak asfaltla kaplanacağının müjdesini verdi. Vali Günaydın ayrıca vatandaşlardan trafik kurallarına uymaları konusunda da söz aldı.

Güneyce Köyü’nde vatandaşlar tarafından iletilen diğer talepleri de dinleyen Vali Günaydın, Afet Konutları kapsamında Isparta merkezde 39 adet konut yapılacağını aktardı.

Ardından Çukur Köyü’ne geçen Vali Günaydın burada da öncelikli olarak kadınların taleplerini dinledi. Vali Günaydın yaptığı açıklamada köyün içme suyu dağıtımının güneş enerjisiyle sağlanmaya başlandığını ve bu sayede artık daha düşük su faturası ödeneceğinin bilgisini vererek 2018 yılında köyün ihtiyacı olan kilit parke taşının temin edileceğinin müjdesini verdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.