Vali Günaydın Makamını Minik Öğrenciye Devretti

Vali Günaydın Makamını Minik Öğrenciye Devretti

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Nisan 2018 14:31
Vali Günaydın Makamını Minik Öğrenciye Devretti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Vali Şehmus Günaydın makamını temsili valiye bıraktı.

İMKB İlkokulu öğrenci ve öğretmenlerini konuk eden Vali Şehmus Günaydın makamını 3. Sınıf öğrencisi Zeynep Elif Arabalı ’ya bıraktı. Okulu için spor salonu talebinde bulunan temsili Vali Zeynep Elif Arabalı, makam telefonundan İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yıldırım’ı  arayarak talimat verdi. İl Emniyet Müdürü Halil Turan Erol’la da görüşen temsili Vali Arabalı, okulların çevresindeki güvenlik önlemlerinin arttırılmasını istedi.

Temsili Vali Zeynep Elif Arabalı ayrıca Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ı da arayarak okullarda çöplerin ayrıştırılması için geri dönüşüm kutuları verilmesini istedi.

Konuklarının bayramını kutlayan Vali Şehmus Günaydın ise temsili Vali Arabalı ‘ya duyarlılığından ötürü teşekkür ederek konuklarıyla bir süre sohbet etti. Ardından Vali Şehmus Günaydın öğrenci ve öğretmenlerine hediyeler vererek misafirlerini uğurladı.

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.