Vali Günaydın Öğrencilerle Buluştu

Vali Günaydın Öğrencilerle Buluştu

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Ekim 2017 17:11
Vali Günaydın Öğrencilerle Buluştu

Vali Günaydın göreve başladığı andan itibaren bulduğu her fırsatta ilçe, köy, mahalle, esnaf ziyaretlerinin yanı sıra sık sık il merkezinde ki okullara da sürpriz ziyaretler yaparak öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geliyor.

Vali Günaydın son olarak Dere Mahallesinde bulunan Hediye Un Fabrikası İlkokulunu ziyaret etti.

Ziyarette okul müdüründen bilgi alan Vali Günaydın ardından öğretmenlerle bir araya gelip talep ve önerileri dinleyerek bir süre sohbet etti.

Ardından sınıflara giren Vali Günaydın, öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Öğrencilerden dersleri hakkında bilgi alan Vali Günaydın, sıralara oturarak öğrencilerin istek ve öenerilerini dinledi.

Öğrencilere bol bol kitap okumayı tavsiye ederek derslerinde başarılar dileyen Vali Günaydın, yaptığı açıklamada; ziyaretlerine devam edeceğini söyleyerek, herhangi bir hazırlık yapılmadan yapılan okul ziyaretlerinin sorunların tespitinde ve eğitim kalitesinin arttırılmasında önemli faydalar sağladığını belirtti.

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.