Vali Günaydın Sanayicilerin Sorunlarını Dinledi

Vali Günaydın Sanayicilerin Sorunlarını Dinledi

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Şubat 2017 14:37
Vali Günaydın Sanayicilerin Sorunlarını Dinledi

VALİ GÜNAYDIN; ISPARTALI SANAYİCİLERİN TALEPLERİNİ DİNLEDİ

Isparta Valisi Şehmus Günaydın, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’nın olağan meclis toplantısında işadamları ile buluştu.

2017 YILI İHRAÇAT HEDİFİMİZ 300 MİLYON DOLAR

ITSO Meclis Başkanı Osman Şahlan, Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Başdeğirmen, meclis üyeleri ve komite başkanlarının hazır bulunduğu toplantıda Toplantı da işadamlarının sorunlarını tek tek dinleyen Vali Günaydın, Isparta’nın geleceğinin şekillenmesi için işadamları ile birlikte birçok projeye imza atacaklarını söyledi.

Isparta’nın 2017 ihracat hedefi olan 300 milyon dolara ulaşmanın zor olmadığını belirten Vali Günaydın, “15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından devlet ve millet olarak daha fazla çalışmalı daha fazla üretmeliyiz. Birbirimize daha fazla kenetlenmeliyiz.

Biz devlet olarak sizin için tüm imkanlarımızı kullanacağız. Bu milleti hiç kimse yıldıramaz, bu milletin geleceğine dair kimsenin en ufak tereddütü olmasın. Bu millet bütün zorlukları yenmiştir ve önüne çıkacak tüm zorlukları da yenecektir. Ülkemiz her şeyin en iyisine layıktır, bunun için elimizden gelenin fazlasını yapacağız ve buna gücümüz var.

Görüyoruz hainlerin ne duruma düştüğünü daha beter olacaklar. Bu millete yanlış yapan herkes cezasını çekecek. Bu millet her şeyi çok iyi biliyor, zorluklar karşısında da gerekeni yapıyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.