Vali Günaydın ve Milletvekili Bilgiç, Sözünde Durdu

Vali Günaydın ve Milletvekili Bilgiç, Sözünde Durdu

Yayınlanma:
Vali Günaydın ve Milletvekili Bilgiç, Sözünde Durdu

Vali Şehmus Günaydın, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç, Ispartaspor özleminin hayata geçirilmesi için ilk adımı attı.

Vali Günaydın'ın talimatıyla İl Özel İdaresi, Futbol Federasyonu'na 20 bin TL'lik teminatı yatırmak için işlemleri başlattı.

Kentimize bir profesyonel futbol takımı kazandırmak için girişimlerde bulunan Isparta protokolü, 22 Temmuz Cuma günü yatırılması gereken 20 bin TL’lik teminat için gerekli sözü tuttu.

Vali Şehmus Günaydın, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç, Isparta spor özleminin hayata geçirilmesi için ilk adımı attı. Vali Günaydın'ın talimatıyla İl Özel İdaresi, Futbol Federasyonu'na 20 bin TL'lik teminatı yatırmak için işlemleri başlattı.

İLK ADIM ATILDI

Takımın oluşturulması için ilk adımı atan Vali Günaydın ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve Isparta AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, ilk etapta verdikleri sözleri tuttular.

VALİ GÜNAYDIN VE BİLGİÇ SÖZÜNDE DURUYOR

Bu arada darbe girişimi nedeniyle yarıda kalan görüşmelerin ardından takım ya Özel İdare ismiyle ya da Isparta 1930 olarak yoluna devam edecek. Ancak Vali Günaydın ve Milletvekili Bilgiç, yoğun programlarına rağmen ellerinden geleni yapmaya çalışıyor.

“HERKES SORUMLULUĞUNU BİLİYOR” Zira Milletvekili Bilgiç’te “Şehir spor konusunda iyi bir alt yapıya kavuştu. Şehir spor için hareketlendi. Hızlı bir oluşum bekleniyordu. Atakan ve Cengiz beyler futbolcu konusunda çalışmalara devam ediyor. Belediye başkanımızın başlangıç için 500 + 250 +250 bin TL taahhüdü vardı. Futbolcu transferleri için bunlar konuşuldu. Özel İdare kongre kararını aldı.

29 Haziran Çarşamba günü İstanbul'da Sayın Valimiz Şehmus Günaydın'ın ve ilgili arkadaşların katılımıyla toplantı yapıldı. Vali bey, Belediye başkanımızla 2 defa konuştu. Süratle birşeyler belirlendi. Yola çıktık, geri dönmek olmaz. Herkes taahhüdünde bulundu. Herkes sorumluluğunu biliyor. Geri dönmeye kalkanı hep beraber basının gücüyle afişe edeceğiz” açıklamasında bulunmuştu. GÜNAYDIN SÖZÜNDE DURACAK MI? Öte yandan spor kamuoyu Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın verdiği sözü tutup tutmayacağını merakla bekliyor.

Levent DOĞAN

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum