Vali Günaydın'dan Basın Bayramı Mesajı

Vali Günaydın'dan Basın Bayramı Mesajı

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Temmuz 2018 08:57
Vali Günaydın'dan Basın Bayramı Mesajı

Vali Şehmus Günaydın, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Vali Günaydın, mesajında "Her yıl 24 Temmız'da Gazeteciler ve Basın Bayramı ile birlikte "Basından Sansürün Kaldırılışının" yıldönümünü kutluyoruz.

Topumda meydana gelen olaylar hakkında kamuoyunu objektif tarafsrz ve doğru bilgilendirmek basınımızın temel görevidir. Böylesine önemli bir misyonu üstlenen gazetecilerin, bu ilkeler doğrultusunda ortaya koydukları emek, çaba ve gayretleri takdire şayandır.

Demokratik hayatımızın vazgeçilmez unsurlarından biri olan, haber alma ve yayma özgürlüğünün en etkili aracı olan basın, demokrasinin yaşamasını ve gelişmesini sağlayan kurumlardan bir tanesidir. Isparta'mızda ve bölgemizde yaşanan olaylardan ve gelişmelerden haberdar olmamızr sağlayan, ilimizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesine ve kalkınmasına önemli katkılar sağlayan yerel basınımızın, özveri içerisinde yerine getirdikleri görevlerini, bundan sonra da aynı şekilde devam ettireceğine inancım tamdır.

Bu duygu ve düşüncelerle 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutlar, görevlerini büyük bir fedakarlık ile yerine getiren basın mensuplarına sağlık, mutluluklar ve çalışma hayatlarında başarılar dilerim" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.