Vali Günaydın’dan ITSO’ya Ziyaret

Vali Günaydın’dan ITSO’ya Ziyaret

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Ağustos 2016 17:26
Vali Günaydın’dan ITSO’ya Ziyaret

ITSO’yu ziyaret eden Vali Günaydın, “İlimizin gelişmesi ve ekonomisinin güçlenmesi adına Ticaret ve Sanayi Odamızla birlikte güzel çalışmalar yapacağız.”dedi.

Vali Şehmuz Günaydın, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’na ziyarette bulundu. ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Meclis Başkanı Osman Şahlan ile yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette, Vali Günaydın, Başdeğirmen ve işadamlarından ilin ekonomisi ve çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

İlin sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda gelişmesinde işadamlarının büyük emeği olduğunu söyleyen Vali Günaydın, şöyle devam etti:
“Ziyaretler kapsamında Ticaret ve Sanayi Odamıza ziyarette bulunduk. Ticaret ve Sanayi Odamızın Isparta’nın ekonomisinin gelişmesi için ne kadar önemli olduğunu çok iyi biliyoruz. İnşallah bizlerde bu süreçte bundan sonra Ticaret ve Sanayi Odamızla birlikte ilimizin ekonomisinin sosyal ve kültürel hayatının sportif faaliyetlerinin gelişmesi için hep beraber çalışacağız. Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımızla zaman zaman biraraya gelip konuları değerlendiriyoruz. Bundan sonra da ilimiz için ne yapılması gerekiyorsa diğer sivil toplum örgütleriyle de birlikte istişare içinde elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Kendisine, yönetimine ve meclisine başarılar diliyorum.”dedi.

ITSO Başkanı Başdeğirmen de Vali Günaydın’a Isparta ekonomisi hakkında bilgiler verdi. Ekonomi Kampusu’nun inşaat süreci ve yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler de aktaran ITSO Başkanı Başdeğirmen şöyle devam etti:

“Isparta’ya geleli kısa bir süre oldu ancak birçok konuyla ilgilendiniz, taleplerimiz oldu bunları olumlu değerlendirdiniz. Bizler ilimizin ekonomisinin gelişmesinin yanında sizinde söylediğiniz gibi kültürel, sosyal ve diğer alanlarda da gelişmesini istiyoruz. Bunun için çaba harcıyoruz. Sizinle her türlü konuyu paylaşıp birlikte öncülüğünüzde Isparta’nın sosyal kültürel ve ekonomik anlamda gelişmesi adına çalışmalar yapacağımıza inanıyoruz. Bunun yanı sıra bu kadar yoğunluğun içinde bizleri unutmadığınız için teşekkür ediyoruz. “

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.