Vali Günaydın’dan Kurban Bayramı Mesajı

Vali Günaydın’dan Kurban Bayramı Mesajı

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Eylül 2017 14:17
Vali Günaydın’dan Kurban Bayramı Mesajı

Isparta Valisi Şehmus Günaydın, Kurban Bayramı sebebiyle yayınladığı mesajında “Birlik beraberlik içerisinde, mutlu, güvenli, huzurlu, sağlıklı ortamların hayatımızın her gününe taşındığı sürece, millet olarak varamayacağımız  hedef, aşamayacağımız hiçbir engel olmayacaktır” dedi. 

 

Isparta Valisi Şehmus Günaydın, Kurban Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında “Asırlardır millet olarak bizleri daha güçlü kılan, milli ve dini duygularımızın, örf ve adetlerimizin kuvvetlendiği birlik ve beraberliğimizin, yardımlaşma ve dayanışmanın en güçlü şekilde yaşandığı bir Kurban Bayramını daha birlikte idrak etmenin mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz. Manevi duygularımızın yoğun yaşandığı bu günlerde insanlarımız aynı düşünce ve değerlerde buluşmakta, dargınlıklar, kırgınlıklar unutulmakta,  dostluk ve kardeşlik duyguları daha yoğun yaşanmakta, inançlarımız, gelenek ve göreneklerimiz kuşaktan kuşağa aktarılmaktadır. Sevinçte ve üzüntüde hep birlikte olmamız bizleri farklı  kılan özelliğimizdir. Birlik beraberlik içerisinde, mutlu, güvenli, huzurlu, sağlıklı ortamların hayatımızın her gününe taşındığı sürece, millet olarak varamayacağımız  hedef, aşamayacağımız hiçbir engel olmayacaktır. Kurban Bayramı vesilesi ile ailelerini ziyaret etmek için yola çıkacak vatandaşlarımızın, bayramlarını sevinç içinde geçirmesi için trafik kurallarına uymaları gerektiğini ifade etmek isterim. Her günümüzün bayram sevinci içerisinde geçmesi, nice bayramların hep birlikte yaşanması temennisiyle, bayram süresi boyunca görevi başında olan tüm çalışanlarımıza başarılar diler, şehit ailelerimizin ve 15 Temmuzdaki hain kalkışma sırasında şehadet mertebesine ulaşan Demokrasi Şehitlerimizin ailelerinin, bütün gazilerimizin, Ispartalı hemşerilerimizin, İlimizde görev yapan tüm çalışma arkadaşlarımın ve basın mensuplarımızın aile ve yakınlarının Mübarek Kurban bayramını tebrik eder, sevgi ve saygılar sunarım” dedi. 

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.