Vali Günaydın’dan Modernevlere Müjde

Vali Günaydın’dan Modernevlere Müjde

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Temmuz 2017 15:54
Vali Günaydın’dan Modernevlere Müjde

Vali Şehmus Günaydın’ın görev başladığı günden beri bulduğu her fırsatta gerçekleştirdiği mahalle ve köy ziyaretlerinin bu seferki adresi Modern Evler mahallesiydi.Vali Günaydın Modern Evler Muhtarlığını ziyarette müjdeli bir haberle gitti.

Vali Günaydın Mahalle sakinlerinin uzun zamandan beri talep ettiği ilkokul talebinin İl Özel İdaresince Milli Eğitim Bakanlığına tahsis edilen arazi üzerinde 24 derslikli olarak gerçekleştirileceğinin müjdesini verdi.Vali Şehmus Günaydın fırsat buldukça gerçekleştirdikleri köy ziyaretlerinin yanı sıra mahalleleri de ziyaret ederek talepleri birinci ağızdan dinlemek istediklerini belirterek, Modern Evler mahallesinin öncelikli talebinin sağlık ocağı olduğunu ve ilgililerin çalışarak imkânlar dâhilinde talebin karşılanacağını belirti. Vali Günaydın mahalle Muhtarı Şükriye Gülüm’ün kendisini gördüğü her fırsatta ikili eğitimden dolayı yaşanan sorunları dile getirdiğini ve kendilerinden ilkokul talebi olduğunu söyleyerek bugün hem muhtarımıza hem de mahalle sakinlerine müjdeli bir haberle geldiklerini kaydetti.

Vali Günaydın “ Modern Evler mahallemize modern bir ilkokul yapıyoruz. Bütün çalışmalar tamamlandı. Sayın Vekillerimizin ve İl Genel Meclisimizin katkılarıyla tüm sorunlar çözüldü. İl Özel İdaremiz okulun arsasını Milli Eğitim Bakanlığı’na tahsis etti. Okulun yapımı içinde Milletvekillerimizin gayretleri sonucu programa alındı. Kendilerine de teşekkür ediyoruz. İhalemiz 14 Ağustosta yapılacak. Modern Evler Mahallesine uzun yıllar hizmet edecek okulumuz için hiçbir masraftan kaçınmadık. Ben projesini gördüm çok güzel bir okul, mahallemizin dokusuna uygun bir okul olacak. Yıllardır beklediğiniz okulunuza kavuşuyorsunuz inşallah.” dedi.

Mahalle Muhtarı Şükriye Gülüm ise Vali Şehmus Günaydın’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, uzun süreden beri ihtiyaçları olan ilkokul ile ilgili de verdiği müjdeli haberden dolayı duyduğu memnuniyeti iletti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.