Vali Günaydın’dan Muhtarlar Günü Mesajı

Vali Günaydın’dan Muhtarlar Günü Mesajı

Yayınlanma:
Vali Günaydın’dan Muhtarlar Günü Mesajı

Isparta Valisi Şehmus Günaydın 19 Ekim Muhtarlar Günü sebebiyle bir mesaj yayınladı. Vali Günaydın mesajında; “Muhtarlarımız, bulunduğu mahallede ve köyde devletimizin tüm kurumlarını temsil eden kahramanlarımızdır” dedi. 

Isparta Valisi Şehmus Günaydın, 19 Ekim Muhtarlar Günü sebebiyle bir mesaj yayınladı. Vali Günaydın mesajında “Muhtarlarımız, bulunduğu mahallede ve köyde devletimizin tüm kurumlarını temsil eden, görev yaptıkları bölgede vatandaşlarımızın devlet kurumlarıyla ilişkilerinde aracı rol oynayan ve yönetim sistemimizde çok önemli görevler üstlenen, halkımızın gönlünde taht kuran bir müessesenin temsilcileri kahramanlarıdır. Muhtarlarımıza verilen önemin göstergesi olarak yine muhtarlık müessesesinin ihtiyaçları, karşılaştıkları sorunlar ve bu sorunlara yönelik çözüm önerileri ile bu müessesenin tarihsel bağlarını koruyarak geleceğe ilişkin vizyonun belirlenmesine yönelik son yıllarda çok önemli çalışmalar yapılmış ve 19 Ekim Muhtarlar Günü olarak ilan edilmiştir. Bu gün vesilesiyle, görevi başında bu millete hizmet için şehit düşen bütün muhtarlarımıza Cenab-ı Hak'tan rahmet diliyor, görev yerlerinde gören gözümüz, tutan elimiz ve duyan kulağımız olan kıymetli muhtarlarımızın bu sene ikincisi kutlanan "Muhtarlar Günü" nü en samimi duygularla kutluyor, hayırlı ve başarılı görevler diliyorum. Sevgi ve selamlarımı sunuyorum” dedi. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.