Vali Günaydın’dan Taziye Ziyareti

Isparta Valisi Şehmus Günaydın, 17 Nisan tarihinde tedavi gördüğü hastanede babası Mehmet Ali Tüfekli’yi kaybeden Demokrat Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü ve Ajans32 Sorumlu Müdürü Bora Tüfekli’ye taziye ziyaretinde bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Nisan 2018 17:35
Vali Günaydın’dan Taziye Ziyareti

Isparta Valisi Şehmus Günaydın, 17 Nisan tarihinde tedavi gördüğü hastanede babası Mehmet Ali Tüfekli’yi kaybeden Demokrat Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü ve Ajans32 Sorumlu Müdürü Bora Tüfekli’ye taziye ziyaretinde bulundu. Demokrat Gazetesi’ni ziyaret eden Vali Günaydın, Gazetenin imtiyaz sahibi Emre Altuğ’la da uzun süre sohbet etti.

Isparta Valisi Şehmus Günaydın, Demokrat Gazetesi’ni ziyaret ederek 17 Nisan tarihinde hayatını kaybeden Demokrat Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü ve Ajans32 Sorumlu Müdürü Bora Tüfekli’ye taziye ziyaretinde bulundu.

Demokrat Gazetesi İmtiyaz Sahibi Emre Altuğ, Genel Müdürü Sami Toksöz ve Haber Müdürü Nasuh Özkan’ın da hazır bulunduğu ziyarette Vali Günaydın, taziyelerini iletti. Bir süre gazete personeli ile sohbet eden Vali Günaydın, kente yapılan çalışmalarla ilgili de bilgi verdi.

Nazik ziyaretinden dolayı Sayın Valimiz Şehmus Günaydın'a teşekkürlerimizi iletiyoruz...

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.