Vali Memduh Oğuz İpliksan'ı Ziyaret Etti

Vali Memduh Oğuz İpliksan Fabrikasını ziyaret etti. Ziyarete ITSO Meclis Başkanı Bedri Ayhan’da katıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Mart 2011 23:18
Vali Memduh Oğuz İpliksan'ı Ziyaret Etti

Vali Memduh Oğuz İpliksan Fabrikasını ziyaret etti. Ziyarete ITSO Meclis Başkanı Bedri Ayhan’da katıldı.

İlimize geldiği günden beri her katılmış olduğu platformda, fırsat buldukça Isparta ‘da üretime devam eden fabrikaları ziyaret edeceğini, çeşitli nedenlerle üretimini durduran fabrikaların yeniden üretime geçirilmesi hususunda vilayet olarak ellerinden geleni yapacaklarını belirten Vali Memduh Oğuz, bu çerçevede İpliksan fabrikasını ziyaret etti.

İpliksan Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Melih Gürkan, Mehmet Gürkan ve Fabrika Müdürü Ahmet Kınay tarafından karşılanan Vali Oğuz, iplik üretim tesislerini ve halı üretim tesislerini gezdi.

Yönetim Kurulu Başkanı Melih Gürkan ve Fabrika Müdürü Ahmet Kınay’dan çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Oğuz; “Çok güzel bir tesis, inanın burası benimmiş gibi sevindim. Çünkü burada milli üretim var, istihdam var ve ekonomiye katma değer yaratılıyor. Aynı zamanda ihracat yaparak döviz girdisi sağlanıyor. Sizler iş adamları olarak ülke kalkınmasında lokomotif görev üstleniyorsunuz, elinizi taşın altına koyarak ülke adına risk üstleniyorsunuz, o bakımdan bizlere bir hizmet düşecek olursa yapmaya hazırız. Allah kolaylıklar versin, çalışanlarınıza ve sizlere sağlık ve başarılar diliyorum” dedi.

Ziyaretten duymuş olduğu memnuniyeti dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Melih Gürkan; “Öncelikle Sayın Valimize bu nazik ziyaretinden dolayı çok teşekkür ediyorum, bizlere moral verdi, güç verdi. Sayın Valimiz sanayiyi çok iyi bilen ve sanayiciye destek olmak isteyen birisi, o anlamda çok gurur verici şeyler söyledi bize.

Bu üretimin Isparta’da yapılıp bütün bugünya’ya dağıtılıyor olması çok güzel bir şey. Vali bey’de böyle bir tesisi kendi tesisim olarak hissediyorum dedi, bu ifadesi bizi çok gururlandırdı. Sanayici bir aileyiz, yapmış olduğumuz işten memnunuz. Desteklenmek tabi ki hoşumuza gidiyor, çünkü sanayicilik çok kolay bir iş değil, halı ve iplik kısmında olmak üzere toplam 650 personelimizle birlikte 3 vardiya olarak kesintisiz bir şekilde çalışıyoruz. Üretimimizin Avrupa ülkeleri başta olmak üzere % 75’ni ihraç etmekteyiz. Burada ürettiğimiz halılar klasik halıcılığın tamamen dışında, üç boyutlu çok farklı ürünler ortaya çıktı” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.