Vali Memduh Oğuz Isparta Isparta İçin Kitap Yazacak

Vali Oğuz, Isparta’yı Dünyaya tanıtacak "Mekke - Medine Kudüs - Isparta" isimli kitap için çalışmalara başladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Mayıs 2012 12:12
Vali Memduh Oğuz Isparta Isparta İçin Kitap Yazacak

Emekli olduktan sonra Isparta’ya yerleşme kararı alan Vali Memduh Oğuz'dan Isparta’nın marka olması ve tanınması için çok önemli bir çalışma daha.

Ispartalı olduğunu ve Isparta’ya hizmet etmek için çalıştığını belirten Oğuz, Isparta’yı çok sevdiğini, özellikle manevi olarak Isparta’nın ayrı bir öneminin bulunduğunu söyledi.

Konuşmalarında sık sık, İslami açısından kutsallık olarak Isparta’nın, Mekke -Medine ve Kudüs'ten sonra geldiğini belirten Oğuz:"Mekke - Medine - Kudüs -Isparta kitabını yazmaya karar verdi.

Isparta’nın kutsallık sıralamasında dördüncü sırada bulunduğunu belirten Vali Oğuz:"Bu durumu konuyu görüştüğüm herkese ispatlıyorum ve delilleri ile ortaya koyuyorum. Yazacağım kitapta da Isparta’nın Mekke - Medine ve Kudüs'ten sonra kutsallığını, maneviyatını delilleri, belgeleri ile ortaya koyacağım.

Amacım Isparta’nın değerlerinin ve öneminin vurgusunu yapmak, ilimizi Türkiye'ye, Dünyaya bu özelliği ile tanıtmak.

Sadece kitap yazarak değil, çeşitli çalışmalarla da Isparta’nın kutsallığını ortaya koyacağım. Isparta’nın inanç turizminde marka olması için çalışmalarımıza başladık ve aralıksız sürecek. Isparta’nın değerini herkes anlayacak" şeklinde konuştu.

Oğuz'un yazacağı kitap için çalışmalara başladığı öğrenilirken, özellikle dini tur düzenleyen firmalara da Isparta reklamı ve tanıtımı çalışmalarına başladığı belirtildi.

Vali Oğuz, Isparta’da huzur bulduğunu, Isparta insanının çok iyi bir yapısının olduğunu da söyledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.