Vali Memduh Oğuz Isparta'dan Ev Satın Aldı

Isparta Valiliği görevini başarı ile yürüten Memduh Oğuz'un her fırsatta dile getirdiği, "emekliliğinden sonraki sürecinde Isparta'da yaşacağı" söylemi gerçek oldu. Vali Oğuz'un Isparta'dan bir ev aldığı öğrenildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Aralık 2012 11:29
Vali Memduh Oğuz Isparta'dan Ev  Satın Aldı

Isparta'da görev yaptığı süre içerisinde Isparta'nın adeta bir tanıtım elçisi olarak çalışan ve en çok da "Mekke Medine Kudüs" söylemi ile tanıtan "Isparta" Valisi "Memduh Oğuz" emekliliğinden sonra Isparta'da yaşamak istediği ile ilgili söylemlerini hayata geçirmeye başladı.

2013 yılı içinde emekli olması planlanan Isparta Valisi Memduh Oğuz Isparta'nın bir ilim ve bilim şehri olduğunu her fırsatta ifade etmiş, kendisinin de böylesi kutsaliyet arz eden bir şehirde yaşamak istediğini defalarca söylemişti. Isparta Valisi Memduh Oğuz''un bu kararına en önemli etkenin ise Isparta'nın 'ilim şehri olması' olarak gösterildi.

İSMİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYLIĞINDA DA GEÇİYOR
Gerek siyasi çevreler gerekse halk arasında Isparta Valisi Memduh Oğuz'un yerel seçimlerde Isparta Belediye Başkanlığı'na adaylığı da sıkça konuşulan konular arasında. Vali Oğuz bu konuda ise şu ana kadar her hangi bir yorum yapmazken, Oğuz'un aday gösterilip gösterilmeyeceği ise önümüzdeki aylarda daha da şekillenmiş olacak. Diğer taraftan Isparta''nın Karacaören barajı, Dereboğazı, gibi bir çok konularında da Vali Oğuz'un sessiz kalması bir çok kesim tarafından da eleştiri konusu olmuştu. Ancak Vali Oğuz'un gerek akademik, gerekse siyasi gerekse vatandaş ve kamu görevlileri arasında önemli bir köprü vazifesi gördüğünü söyleyenler de var.

KİTAP YAZMA HAZIRLIĞINDA
Vali Memduh Oğuz Isparta'nın ilim şehri olduğu ile ilgili de akademik olarak bir kitap yazmaya hazırlandığını ve bunu da önümüzdeki yıl içinde hayata geçireceğini belirtmişti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum