Vali Memduh Oğuz Veda Turlarında

Vali Memduh Oğuz, Isparta Harp Malulü Şehit, Gazi, Dul ve Yetimleri Derneği ile Isparta Muharip Gaziler Derneğini ziyaret ederek vedalaştı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Ağustos 2013 11:19
Vali Memduh Oğuz Veda Turlarında

3 yıla yakın milletin ve devletin bekası için canlarını vermiş, kanlarını dökmüş aziz şehitlerimizin yakınlarıyla ve kahraman gazilerimizle yakın ilgi ve işbirliği içerisinde bulunduklarını belirten Vali Oğuz; “Şehitlerimizin yakınları bizim emanetlerimizdir, onlara hizmet şereftir ve mukaddes bir görevdir. İnşallah emeklilik sonrasında da sizlerle birlikte olmaya devam ederiz, sizin herhangi bir talebinizde, etkinliğinizde daha önceden olduğu gibi gayretlerimiz devam edecek.

Biz millet olarak her birimiz bir şehit veya gazi yakınıyız. Anadolu’da bu kavrama yakın olmayan kimse yoktur.

Burada öncelikle şehitlerimizi rahmetle anıyorum, kahramana gazilerimizi de minnetle selamlıyorum.

Isparta Harp Malulü Şehit, Gazi, Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Musa İrez, Isparta Muharip Gaziler Derneği Başkanı Ahmet Yaşar Ayyıldız ve Türkiye Harp Malulü Şehit, Gazi, Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkan Yardımcısı Emin Pınar Vali Oğuz’un emekliliğine üzüldüklerini, ancak Isparta’da yaşamayı tercih ettiğinden dolayı da mutlu olduklarını ifade ettiler.

3 yıl içerisinde Vali Oğuz’un Isparta halkından büyük bir teveccüh gördüğünü belirten başkanlar, Vali Oğuz’un ilim şehri projesi ile Isparta’ya çok büyük katkılar sağladığını söylediler.

Başkanlar Vali Oğuz’a sağlık ve huzur dolu bir emeklilik hayatı dilerken, 3 yıla yakın Isparta’ya vermiş olduğu hizmetlerden dolayı da teşekkür ettiler.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.