Vali Memduh Oğuz’dan BAKA’ya Veda Ziyareti

Kısa bir süre sonra da valilik görevinden emekli olacak Isparta Valisi Memduh Oğuz, 4. Dönem Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptığı Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı’na (BAKA) veda etti.

Yayınlanma:
Vali Memduh Oğuz’dan BAKA’ya Veda Ziyareti

BAKA Genel Sekreteri Tuncay Engin ve uzmanlarla biraraya gelen Vali Oğuz, Yönetim Kurulu başkanlığı ve yönetim kurul üyeliği süresince Antalya, Isparta ve Burdur için BAKA’nın yönetim kurulu, kalkınma kurulu ile personelinin uyumuyla örnek çalışmalar yürüttüğünü belirtti.

BAKA Yönetim Kurulu’nun, danışma organı Kalkınma Kurulu’nun ve teknik kapasitesi yüksek uzman personelinin BAKA’nın pek çok alanda ilk ve başarılı çalışmalar sergilemesinden gurur duyduğunu belirten Vali Memduh Oğuz, başarılı çalışmaların gelecekte de artarak devam edeceğine inandığını belirtti.

Yerelden nitelikli kadrolarıyla kalkınmayı sağlamak için çalışmalarını sürdüren kalkınma ajanslarının ileride çok daha etkin olacaklarını söyleyen Vali Oğuz, Genel Sekreter Tuncay Engin ve tüm çalışanlara teşekkür ederek BAKA ile Isparta Valiliği görevinden unutamayacağı güzel anılarla ayrıldığını kaydetti.

Vali Oğuz’un BAKA Yönetim Kurulu başkanlığı ve yönetim kurul üyeliği süresince yol gösterici, yapıcı ve etkin tutumları için teşekkür eden Genel Sekreter Engin de, BAKA’nın önemli faaliyetler, ulusal ve uluslararası başarılı organizasyonlar gerçekleştirirken, Antalya, Burdur ile Isparta’ya çok sayıda yatırım ve yatırımcı kazandırıldığını hatırlattı. Batı Akdeniz’in gelişimine değerli katkıları için teşekkür eden Engin, Vali Memduh Oğuz’a yeni hayatında başarı ve mutluluklar diledi.

Bu arada, Isparta Vali Yardımcılığı görevlerinden son kararnameyle İstanbul Vali Yardımcılığı’na tayin olan Niyazi Can ile Bornova Kaymakamlığı’na atanan Dr Kadri Canan da, BAKA’ya veda ziyaretinde bulundu. Genel Sekreter Tuncay Engin’i makamında ziyaret eden Vali Yardımcıları, görevleri süresince gerçekleştirdiği faaliyet ve çalışmalarla BAKA’nın çok önemli kurum olduğunu ortaya koyduğunu gördüklerini belirtti. Çalışmalarıyla Isparta’ya katkıları için Vali Yardımcılarına teşekkür eden Tuncay Engin de, yeni görev yerlerinde başarı dileklerini aktardı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.