Vali Oğuz, 2013 Yılına Okul Ziyaretiyle Başladı

Vali Memduh Oğuz, 2013 yılının ilk çalışma günüde mesaisine Sidre 2000 İlkokulu ve Ortaokulunu ziyaret ederek başladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Ocak 2013 13:12
Vali Oğuz, 2013 Yılına Okul Ziyaretiyle Başladı

Okul Müdürü Muhammed Düden, öğretmenler ve öğrenciler tarafından karşılanan Vali Oğuz, okul bahçesinde beden eğitimi dersinde futbol ve voleybol maçı yapan öğrencileri bir süre seyretti. Ardından 2-B sınıfını ziyaret eden Vali Oğuz, Türkçe dersini öğrencilerle birlikte bir süre dinledi. Öğrencilerin okuma performanslarını beğenen Vali Oğuz, çocukları çukulata ile ödüllendirdi.

Çocukları çok sevdiğini belirten Vali Oğuz; “Gerçekten çocuklar çok güzel okuma yapıyorlar. Okudukları hem tane tane anlaşılıyor, hem de hiç takılmadan devamını getirerek okuyorlar. Bütün sınıf aynı şekilde okuyabiliyor, hem öğretmenlerini hem de çocuklarımızı tebrik ediyorum” dedi.

Vali Oğuz sınıf ziyaretinden sonra Okul Müdürü Muhammed Düden’in makamına geçerek okulun fiziki yapısı, öğretmen ve öğrenci durumu hakkında bilgiler aldı.

Hem fiziki bakımdan hem de personel bakımından herhangi bir sıkıntılarının olmadığını belirten Okul Müdürü Düden; “Sayın Valim biz okul olarak merkez köylerden bize gelen taşımalı öğrencilerimizin olması ve bununla birlikte fiziki yapımızın da yeterli olması nedeniyle 4+4+4 eğitim sistemine geçtikten sonra hem ilkokul hem de ortaokul olarak eğitimize devam etmekteyiz.

Okulumuzda 25 derslik mevcut olup 12’sinde ortaokul öğrencileri, 10’nunda ilkokul öğrencileri, diğer 3’ünde ise ana sınıfı öğrencileri eğitim ve öğretime devam etmekte.
267’si ilkokul, 243’ü ortaokul olmak üzere toplam 510 öğrenci mevcudumuz olup, bir müdür ve bir müdür yardımcısı ile birlikte, 36 branş ve sınıf öğretmeni olmak üzere toplam 38 personel ile eğitim ve öğretim çalışmalarımız devam etmekte.
Amacımız; öğrencilerimize en iyi eğitim ve öğretimi vererek ülkemize ve insanlığa faydalı olmaktır” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.