Vali Oğuz, Bozdağ'dan Ne İstedi?

Isparta Valisi Memduh Oğuz Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'dan vilayet adına 3 şey istedi... AJANS32 farkıyla ayrıntılar haberimizde...

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Ocak 2013 18:10
Vali Oğuz, Bozdağ'dan Ne İstedi?

Isparta’nın asayiş, eğitim ve diğer konularda ciddi bir sıkıntısı bulunmadığını dile getiren Vali Memduh Oğuz, kentteki başlıca 3 sorun olduğuna dikkat çekerek Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ’a, “Sayın Başbakan Yardımcım, vilayetimizde Dereboğazı ve Konya yollarının duble yol programına alınması milletimiz tarafından en çok dile getirilen sıkıntılar. Bunun yanında bir de Süleyman Demirel Hava Limanımız var, vatandaşlarımız oradaki uçak seferlerinin başlatılmasını istiyor. Daha önce hükümetten 1 istedik, 2 verildi. Zatıaliniz bu konulara zaten vakıfsınız. Artık takdir hükümetimizindir” dedi.

Vali Oğuz’a cevap veren Başbakan Yardımcısı Bozdağ, “Isparta’nın sorunlarını yakından takip ediyoruz.Isparta’yı duble yola kavuşturan zaten Ak Parti hükümetidir. Önümüzdeki günlerde Ulaştırma Bakanımızın da Isparta ziyareti olacak. Kentin sorunlarına hep birlikte çare bulacağız” şeklinde konuştu.

Türkiye’nin Ak Parti İktidarından sonra Türkiye’nin çok şey kazandığını kaydeden Bozdağ, “Türkiye sanki yeniden kuruluyormuş gibi hükümetimiz ülkeyi baştan aşağı yeniden inşa ediyor. Sanki bir şantiye kurulmuş gibi çalışmalar devam ediyor” ifadelerini kullandı

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum