Vali Oğuz, Çocuk Yuvası'nda Kalan Çocukları Misafir Etti

Isparta Valisi Memduh Oğuz, Çocuk Yuvası'nda kalan çocukları Valilik Konağı'nda misafir etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Mayıs 2012 17:03
Vali Oğuz, Çocuk Yuvası'nda Kalan Çocukları Misafir Etti

Efeler Çocuk Evi'nde kalan çocukları bakıcı anneleri ile Valilik Konağı'nda ağırlayan Vali Memduh Oğuz ve eşi Canan Oğuz, çocuklarla bir süre sohbet etti.

Çocuklara derslerini soran Oğuz, daha önce valilik yaptığı illerdeki yuvalardan yetişerek meslek ve iş hayatına atılanları örnek göstererek, "Sizinle geçirdiğim her dakika benim için büyük bir mutluluk. Her zaman söylüyorum, beni ne zaman isterseniz ziyaret edebilirsiniz. İnşallah sağlıkla, mutlulukla büyürsünüz ve kocaman adamlar olursunuz. Allah hepinize zihin açıklığı versin" dedi.

Burdur Çocuk yuvasında 20 yıl önce çekilen fotoğrafları misafir çocuklara gösteren Oğuz, o dönemdeki arkadaşlarının isimlerini sayarak şimdi hangi kurumda çalıştıklarını söyledi.

O dönemde yuvada kalan çocukların şimdi iş ve meslek sahibi olduklarını belirten Oğuz, "Sizler de inşallah ağabeyleriniz gibi okullarınızı bitirir ve iş sahibi olursunuz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.