Vali Oğuz, “Daha Çok İş Üreteceğiz”

Bir takım ziyaret ve ticari işbirliği görüşmelerinde bulunmak üzere Isparta’ya gelen İran Hamedan Eyalet Ticaret-Sanayi ve Maden Odası Başkanı M. Mousavi Vali Memduh Oğuz’u ziyaret etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Kasım 2012 11:39
Vali Oğuz, “Daha Çok İş Üreteceğiz”

Isparta’da bulunmaktan dolayı çok memnun olduğunu belirten Hamedan Eyalet Ticaret-Sanayi ve Maden Odası Başkanı M. Mousavi; “Hamedan’da başlattığımız girişimi inşallah Isparta’da tamamlar ve ticari sonuca bağlarız. Burada çok güzel karşılıklı ilişkiler kurduk.

Isparta’da bulunmaktan son derece memnun kaldık, Sayın Valimiz, Isparta Ticaret Odası Başkanı ve diğer ilgililer bizi son derece hoş görü ile karşıladılar, Hamedan ve Isparta arasındaki bu hoşgörü ve işbirliği artarak devam edecektir” dedi.

Kendisine yapılan ziyaretten son derece memnun olan Vali Memduh Oğuz ise, İran’ın Hamedan kentinde başlayan gönül köprüsünün ekonomik olarak da kendini göstereceğini kaydetti.

Vali Oğuz konuşmasında; “Heyet bir iki gün daha ilimizde kalacak ve karşılıklı görüşmeler olacak. Hamedanla kurmuş olduğumuz çok güzel bir gönül köprüsü var. Kendilerinin de söylemiş olduğu gibi bu gönül köprüsü inşallah ekonomik ilişkiye dönüşür ve Hamedan-Isparta kardeşliği her geçen gün daha da artarak devam eder.

Arkadaşlarımız belki de burada yatırım yapacaklar, bizde aynı şeklide orada yatırım yapacağız ve Hamedan-Isparta ortak şirketi oluşacak. Allahın izniyle laftan daha çok iş üreteceğiz” dedi.

İranlı heyet ardından Vali Memduh Oğuz’a seramik tabak hediye ederken, Vali Oğuz ise misafirlerine Isparta gül ürünlerinden oluşan hediyeler takdim etti.
Ziyaret karşılıklı iyi dilek ve temennilerle sona erdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum