Vali Oğuz, Öğrenciler İlkokulunu Ziyaret Etti

Vali Memduh Oğuz, 2012–2013 Eğitim Öğretim yılının başlaması ile birlikte okul ziyaretlerine başladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Kasım 2012 09:26
Vali Oğuz, Öğrenciler İlkokulunu Ziyaret Etti

Okul ziyaretleri kapsamında ilk ziyaretini Öğrenciler İlkokuluna gerçekleştiren Vali Oğuz, sınıf ziyaretinde bulundu ve ardından öğrenciler tarafından hazırlanan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenine katıldı.



İl Milli Eğitim Müdürü Sabri Caner, Okul Müdürü Halil Yurteri ve öğrenci velisi olan SDÜ İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Aliye Yılmaz tarafından karşılanan Vali Memduh Oğuz 3-B Sınıfını ziyaret ederek öğrencilerle bir süre sohbet etti. Öğrencilerle kelime oyunu ve matematik oyunu oynayan Vali Oğuz, bu tür oyunların çocuklarda öğrenmeyi kolaylaştırdığını ifade etti.



3-B Sınıfı Öğrencilerinin canlandırmış oldukları ‘Kaynakları Verimli Kullanalım’ isimli kısa gösteriyi beğeniyle izleyen Vali Oğuz, hem seçilen konu bakımından hem de canlandırmanın layıkıyla yapılması bakımından çok güzel bir skeç sergilendiğini ifade ederek öğrencileri ve Sınıf Öğretmenleri İbrahim Baykuş’u tebrik etti.



Vali Memduh Oğuz sınıf ziyaretinden sonra okulun çok amaçlı salonuna geçerek burada öğrenciler tarafından hazırlanan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına katıldı.



Kutlamalar sonrasında Vali Oğuz, ilgililere teşekkür ederek okuldan ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.