Vali Oğuz, “Şimdiki Çocuklar Çok Şanslı”

Vali Memduh Oğuz, 2012 yılının son çalışma gününü de okul ziyaretlerine ayırdı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Ocak 2013 01:14
Vali Oğuz, “Şimdiki Çocuklar Çok Şanslı”

Günün ilk saatlerinde İl Sağlık Müdürü Mehmet Karakaya ve Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Osman Aydın ile birlikte Özel Altınbaşak İlkokulu ve Ortaokulunu ziyaret eden Vali Oğuz, Okul Müdürü Ömer Doğan’dan bilgiler aldı.

Vali Oğuz ardından sınıf ziyaretlerinde bulunarak öğrencilerle birlikte bir süre ders dinledi. 2-C sınıfında işlenmekte olan Hayat Bilgisi Dersini öğrencilerle birlikte dinleyen Vali Oğuz, ardından sırasıyla 5-A ve 5-B sınıflarını ziyaret ederek işlenmekte olan İngilizce derslerine katıldı.
Sınıflarda ‘Fatih Projesi’ kapsamında ‘Akıllı Tahta’ olarak bilinen interaktif yazı tahtalarında işlenen dersleri öğrencilerle birlikte bir süre dinleyen Vali Memduh Oğuz, şimdiki çocukların çok şanslı olduğunu belirtti.

Vali Oğuz konuşmasında; “Gerçekten günümüz çocukları çok şanslı, görmüş olduğunuz gibi dersler teknoloji sınıflarında işlenmekte. Çocuklarımız burada öğrenme sürecini kolaylaştırmak amacıyla son teknolojik gelişmelerden en iyi şekilde faydalanıyorlar. Hepsini tebrik ediyorum, başarılarının devamını diliyorum. Allah zihin açıklığı versin” dedi. İlgililere teşekkür ederek Özel Altın Başak Kolejinden ayrılan Vali Oğuz, Ülkü Okulunu ziyaret etti.

Burada 4-D sınıfını ziyaret ederek işlenmekte olan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersinde ‘Hz. Muhammed’in Hayatı’ konusunu öğrencilerle birlikte bir süre dinleyen Vali Oğuz, öğrenci ve öğretmenlere başarılar dileyerek okuldan ayrıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.