Vali Oğuz BAKA’ya Veda Etti

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) Yönetim Kurulu’nun Temmuz ayı toplantısı Antalya’da yapıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Ağustos 2013 12:14
Vali Oğuz BAKA’ya Veda Etti

Isparta Valisi Memduh Oğuz, bir yılı tamamladığı BAKA Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini Antalya Valisi Sebahattin Öztürk’e devretti. Kısa bir süre sonra da valilik görevinden emekli olacak Memduh Oğuz, Yönetim Kuruluna, Kalkınma Kurulu Başkanı ve üyeleri ile BAKA’nın çalışanlarına ve çalışmalarda emeği geçen tüm paydaşlara teşekkür etti.

Isparta Valisi Memduh Oğuz ile Burdur Valisi Nurettin Yılmaz, son valiler kararnamesi ile Erzurum’dan Antalya’ya atanan Vali Sebahattin Öztürk’ü makamında ziyaret ederek hayırlı olsun ve başarı dileklerini iletti. Vali Sebahattin Öztürk’ün ev sahipliğinde Antalya Valilik Toplantı Salonu’ndaki BAKA Yönetim Kurulu toplantısına Isparta Valisi ve BAKA Yönetim Kurulu Dönem Başkanı Memduh Oğuz, Burdur Valisi Nurettin Yılmaz, yönetim kurulu üyeleri, BAKA Genel Sekreteri Tuncay Engin ve uzmanlar katıldı.

Vali Oğuz, BAKA Yönetim Kurulu Dönem Başkanlığı görevini Antalya Valisi Öztürk’e devretti. Ramazan Bayramı sonrasında aktif valilik görevini de tamamlayacak olan Isparta Valisi Oğuz, Antalya, Burdur ve Isparta’yı içeren BAKA’nın son bir yıl içinde gerçekleştirdiği faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Vali Oğuz, Yönetim Kurulu önderliğinde, danışma organı Kalkınma Kurulu ve konusunda uzman teknik kapasitesi yüksek personeliyle BAKA’nın pek çok alanda ilk ve tek olmayı başardığını vurguladı ve şöyle devam etti:

“Geçtiğimiz bir yıl süresince Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüttüğüm BAKA’nın geçtiğimiz dönemlerde yürüttüğü başarılı çalışmalarının önümüzdeki dönemlerde artarak devam edeceğine inancım tamdır. Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini devralan Antalya Valimize, Yönetim Kurulu Üyelerimize, Kalkınma Kurulu Başkanı ve üyelerine, BAKA’nın değerli çalışanlarına ve çalışmalarda emeği geçen tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyorum.”

Antalya Valisi Sebahattin Öztürk ile Burdur Valisi Nurettin Yılmaz, Isparta Valisi Memduh Oğuz’a dönem başkanlığındaki başarılı çalışmaları ve değerli katkıları için bir plaket ile hediye takdim ederek BAKA Yönetim Kurulu adına teşekkür etti. Toplantı, gündem maddelerinin görüşülmesiyle tamamlandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.