Vali Oğuz: 'Beni Başkaları İle Karıştırmayın'

Isparta Valisi Memduh Oğuz, "Kimseyi aç bırakmıyoruz. Ispartada aç yok. Eğer varsa bana bildirin" dedi

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Ocak 2012 17:02
Vali Oğuz: 'Beni Başkaları İle Karıştırmayın'

Isparta Valisi Memduh Oğuz, merkeze bağlı muhtarlarla bir araya geldiği yemekte yaptığı konuşmasında, “Siz biliyorsunuz aç kimse bırakmıyoruz, aç yok” diyerek, “Vatandaş öncelikle problemlerini size sunuyor, eğer mahallenizde kıyıda köşede aç varsa lütfen bana bildirin. 24 saat bizim telefonumuz açık, beni her zaman arayabilirsiniz. Mahallenizde bir garip, bir sıkıntıda olan, bir aç olan kim varsa vebali boynunuza, bu manada 24 saat vatandaşın emrindeyiz.

Mahalle muhtarı arkadaşlarımız mahallelerinde bir garip var, evinde akşam bir avuç bulgur kaynamıyorsa, aşı yoksa o zaman bizim yediğimiz bize helal olmaz yani. Bu konuda emrinizdeyiz, doktor hizmetlerinde, sağlık hizmetlerinde de aynı şeklide. Vatandaş doktora gidemiyorsa biz vatandaşın ayağına gideriz. Özürlülere hizmette de aynı şeklide hareket edeceğiz. Yani yarabbi bu gece bana sahip çıkacak biri yok mu dediği anda siz varsınız, arkanızda da ben varım.

Bu konularda kendinizi yalınız hissetmeyin, ya kardeşim ben tek başıma ne yapayım, ben bir mahalle muhtarıyım, bütçem yok, imkânım yok, arabam yok, otobüsüm yok diye düşünmeyin. Vilayetin nesi varsa bu hizmetlerde de hepsi sizin, yani hep beraber vatandaşın 24 saat emrindeyiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.