Vali Oğuz Daire Müdürleriyle Vedalaştı

Ramazan Bayramı sonrasında emekli olacak olan Vali Memduh Oğuz, Valilik Gül Toplantı Salonunda daire müdürleri ile vedalaştı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Ağustos 2013 17:27
Vali Oğuz Daire Müdürleriyle Vedalaştı

Isparta’da ki tüm kamu kuruluş çalışanları, sivil toplum mensupları ve valilik çalışanları ile dostane ilişkiler içerisinde bulunduğunu belirten Vali Memduh Oğuz; “Burada bir araya gelip sizlere Allahaısmarladık demek istedim. Burada ikamet etmeye devam edeceğim. İrtibatımız bitmiyor. Üç buçuk yıldır buradayım. Bütün bakanlık çalışanları, üniversitemiz, jandarma, emniyet müdürlüğü sivil toplum kuruluşları her biriyle ahenkli bir zaman geçirdim. Geriye baktığımda aklımda bir itilaf yok” dedi.



BEN SADECE KAPTANDIM
Vali Oğuz, “Görev süresince siz sevgili arkadaşlarımla birlikte başarılı olduk. Buradaki bütün çalışanlarım benim dönemimde başarılıydı. Bütün çalışmalarımızı ortaklaşa yaptık. Ben sadece kaptandım. İkilik geçimsizlik saygı ve sevgi olmadan en ufak bir incitme olmadan ayrılıyorum. Ayrılırken size hiç kimseyle ihtilaf bırakmadım. Size kardeşlik bırakıyorum” şeklinde konuştu.

Sevginin önemini vurgulayan Oğuz; “Sevgi her şeyin başıdır. Her zaman kardeşçil sevgili saygılı ilişkiler içerisinde olmalıyız. Ben değişik görevlerle, bir çok yerde çalıştım. İlişkilerim daima saygı ve sevgi içerisinde olmuştur. Teşekkür etmesini bilen bir insanım, bana çok teşekkür ediyorsunuz diyenler bile olmuştu. Ama ben teşekkür etmenin ne kadar önemli olduğunu biliyorum. Ve hepinize çok teşekkür ederim. Hiç kimseyle hiçbir münakaşam olmamıştır. Ben böyle bir insan değilim. Hakkımda söylenen olumsuz sözlere, kendimi savunmak adına bile cevap vermedim hiçbir zaman” dedi.



“HELALLİK İÇİN BENİ İKİ CUMHURBAŞKANIMIZ ARAMIŞTI”
Vali Oğuz, “Hakkınızı helal edin. Ben hepinize, bütün Ispartalılara hakkımda olumsuz düşünceleri olanlara herkese bir hakkım varsa helal ediyorum. Siz çalışanlarla çok güzel irtibatımız oldu. Hakkımı helal ediyorum. Ben hakkımı helal edersem aldığınız maaş helal olur. Ben görev süresi boyunca iki cumhurbaşkanımız arayıp teşekkür edip helallik vermişti. Bu çok önemlidir. Rahmetli Turgut Özal Tekirdağ’da görevdeyken aramıştı ve sayın Süleyman Demirel Kırklareli görevindeyken arayıp teşekkür etmişti.
Tüm kamu çalışanları takdir ve teşekkür için çalışmalıdır. Milletini ve amirini memnun etmelidir. Ben sizden memnundum Allah işinizi rast getirsin” dedi.


Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum