Vali Oğuz: 'Eleştirilere Teşekkür Ederiz'

CHP Milletvekili Öner'in eleştirilerine Vali Oğuz'dan cevap geldi.

Yayınlanma:
Vali Oğuz:  'Eleştirilere Teşekkür Ederiz'

CHP Milletvekili Ali Haydar Öner, kentin eğitimde başarısız olduğunu ileri sürerek, İl Milli Eğitim Müdürü Tacettin Yılmaz’ı sert sözlerle eleştirmişti. Öner, eğitimde her geçen yıl Isparta’nın kötü tablo çizdiğini, bunu görmezden gelen yönetimin, Milli Eğitim Müdürü Yılmaz’ı kolladığını iddia etmişti.

ELEŞTİRİLERE VALİ CEVAP VERDİ
Bu eleştirilere cevap, Isparta Valisi Memduh Oğuz’dan geldi. Vali Oğuz, eleştirilere açık olduklarını belirterek, “Eleştirilerden rahatsız değiliz, eleştiriler bizim için önemli, başımızın üstüne” dedi. Vali Oğuz, “Eleştirilere açığız, eleştirilecek. Eleştirilmeden iyiye gitmek mümkün değil. Bize teşekkür edene ne kadar saygı duyuyorsak, bizi eleştirene de o kadar saygı duymalıyız. Eleştiriyor ama haklı değil. Haklı da olsa o zaman sen suçlu olursun. Yani eleştirecek, onun isabetli olduğu yerler olacak, senin isabetli olduğun yerler olacak. onun 100 eleştirisinden 5 tanesi doğruysa, 5’i al. Eleştiriden rahatsız olmayacağız” dedi.

ELEŞTİRİ 2 MAKSATLA YAPILIR
Isparta Valisi Oğuz, eleştirilerinin 2 maksatla yapıldığının da altını çizdi. Vali Oğuz, “Eleştiri, 2 maksatla yapılır. Bir, sizin işinizi düzeltmek için yapılır. Sizin adınıza düşünüyorsa her hangi bir şahıs. Size öneride bulunuyor. Şunları şu şekilde düzeltin diyor. Hatta ona teşekkür ederiz. Bizim bir argemiz gibi sen yorulmuşsun. Bize öneride bulunuyor. Özellikle basın mensubu arkadaşlarımızı kastediyorum. Onlar eleştiri yapıyorlar, yapacaklar, teşekkür ediyoruz” dedi.

Vali Oğuz, Isparta’ya yönelik eğitim projeleri olduğundan da bahsetti. Vali Oğuz, Isparta’nın eğitim kenti olması için uğraş vereceğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum