Vali Oğuz: Elimden Geleni Yapacağım

Vali Mehduh Oğuz Ispartasporun Durumu İçin "Vilayet Olarak Elimden Geleni Yapmaya Hazırım" dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Ocak 2011 10:28
Vali Oğuz: Elimden Geleni Yapacağım

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden ve sezon başında lisansa engel borçların mevcut yönetim tarafından ödenmediği için sahaya gençlerden kurulu bir takımla çıkan ve tarihinin en rezil sezonunu yaşayan Ispartaspor’da çıkış yolu arama çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

MUSTAFA KAYA’YA DESTEK GELDİ
Ispartaspor’a yeni ve güçlü bir yönetimin göreve gelmesi noktasında İstanbul’da çalışmalarını sürdüren hemşerimiz Mustafa Kaya’nın bu çalışmalarına Isparta’dan da büyük destek geldi.

VALİ OĞUZ’DAN ISPARTASPOR’A DESTEK
Bu doğrultuda; Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın ardından Vali Memduh Oğuz da, Ispartaspor için şehrin birlik ve beraberlik içinde hareket etmesi gerektiğini ifade ederek bu konuda kendi üzerine düşeni yapmaya hazır olduğunu bildirdi.

ÖZLER VE DOĞAN’DAN DESTEK TURLARI
Ispartaspor’da yeni ve güçlü bir yönetimin göreve gelmesi konusunda çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Akdeniz Gazetesi Spor Şefi Levent Doğan ve Demokrat Gazetesi Spor Müdürü Yunus Özler, dün ilk olarak Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ile makamında görüşerek destek sözü almasının ardından, öğleden sonra da Vali Memduh Oğuz’u makamında ziyaret ettiler.

“ISPARTA DÜŞMEMELİ”
Ziyarette, Gazeteciler Özler ve Doğan Ispartaspor’un içinde bulunduğu durumu anlatarak destek talebinde bulundular. Özler ve Doğan, “Sayın Valim Isparta’yı bir atlete benzettiğinizi dile getirdiniz. Isparta’nın profesyonel takımı düşmemeli. Bu konuda üzerine düşeni yapacağınıza inanıyoruz” şeklinde konuştular.

 “BİR ŞEYE DESTEK VERECEKSEM BU DESTEĞİ SAMİMİYET İÇİNDE VERİRİM”
Vali Memduh Oğuz,  şunları söyledi:“Ben bir işi yaptığım zaman veya bir şeye destek verdiğim zaman bunu gönülden ve samimiyetle yaparım. Destek vermeyeceksem de bunun ne sözünü veririm ne de bir çalışma yaparım.

“HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERMEYE HAZIRIM”
Daha önce de söylemiştim. Ispartaspor’un durumu gerçekten kötü. Zira, takım grubunda son sıralarda yer alıyor. Yani ortada çözümlenmesi gereken çok ciddi bir sorun var. Bu sorun sadece benim veya birkaç kişinin çözebileceği bir sorun değil. Ama, Isparta şehri olarak topyekün birlik ve beraberlik içinde olunursa bu sorunun üstesinden gelinir. Buna inancım tamdır. Ben de Isparta Valisi olarak bu birlikteliğe her türlü desteği vermeye hazırım.

VALİ OĞUZ: “KOCAELİSPOR’U KUPA ŞAMPİYONU YAPTIM”
Zira, ben Kocaeli Valisi iken bir şehri Türkiye kupasında şampiyon yapmış bir Valiyim. O dönemde Kocaeli’yi tüm şehir olarak birlik ve beraberlik içine soktuk ve neticesinde de güzel bir başarı gelmişti. Bunun aynısı yani kupa şampiyonu olmasa da zor durumdan kurtulma bakımından Ispartaspor için neden olmasın”  dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.