Vali Oğuz Emekli Olunca Isparta’ya Yerleşecek

Isparta Valisi Memduh Oğuz, emekli olunca Isparta’ya yerleşmeyi düşündüklerini söyledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Mayıs 2012 12:33
Vali Oğuz Emekli Olunca Isparta’ya Yerleşecek

Isparta’yı kendi memleketi gibi gördüğünü dile getiren Oğuz, Isparta’da kalıp emeklilik hayatı yaşamayı hedefliyor. Bilindiği üzere Vali Oğuz’un eşi Canan Oğuz’da, güller diyarı Isparta’yı çok seviyor. Memduh Oğuz, Sav Kasabası ve Isparta arasında bir bahçe satın alıp, içerisinde ev yapmayı planladığını dile getirdi.

Memduh Oğuz’un 2014 yılının sonunda emekli olacağı konuşuluyor. Hatırlanacağı üzere şehrin daha önceki Valisi Ali Haydar Öner’de, Çankırı’ya tayini çıkınca istifa ederek, Isparta’ya döndü ve Cumhuriyet Halk Partisi’nde Milletvekili seçildi.

MEMDUH OĞUZ KİMDİR?

1946 yılı Nevşehir doğumlu olan Memduh Oğuz, Çayeli, Afşin ve Dicle kaymakamlığı görevlerinde bulundu. Ardından sırasıyla Burdur, Tekirdağ, Kocaeli, Kırklareli valiliği görevlerini yürüttü. 2000 yılından itibaren merkez valiliği yapan Oğuz, 15 Aralık 2010 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan valiler kararnamesi ile Isparta valiliğine atandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.