Vali Oğuz: 'Emrespor’a Gönül Bağım Var'

Isparta Valisi Memduh Oğuz, kırmızı-siyahlı camiaya destek konusunda yeşil ışık yaktı:"Emrespor’a gönül bağım var"

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Haziran 2011 18:51
Vali Oğuz: 'Emrespor’a Gönül Bağım Var'

Emrespor Yönetimi, Vali Memduh Oğuz’u makamında ziyaret ederek Bölgesel Amatör Lig için destek istedi.

Emrespor yönetimi tarafından isminin yazılı olduğu 32 numaralı forma hediye edilen Vali Oğuz, ortaya farklı bir öneri sundu. Oğuz, “Emre ve Özel İdare birleşse 3. Lige çıkmak için güç birliği yapılmış olur. Ne yapılması gerekiyorsa yaparız” dedi.

Yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Emrespor, destek turlarına başladı. Geçmişte elde ettiği başarılar ve taraftarlarıyla rakiplerine korku salan Efsane takım, ilk kez katılacağı Bölgesel Amatör Lig’de başarılı olmayı hedefliyor.

FORMA HEDİYE EDİLDİ
Lozan Mübadilleri Dernek Başkanı Ömer Konuk, Kurucu Hayrettin Güç, Isparta Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mustafa Özsavlu, Kulüp Başkanı Gürcan Suvay, Yöneticiler Mehmet Ali Kaya, Mehmet Kaya ve Antrenör Fehmi Gülver, Vali Memduh Oğuz’u dün saat 14.00’de makamında ziyaret ettiler. Vali Oğuz’a ES-ES’liler tarafından isminin yazılı olduğu 32 numaralı forma hediye edildi.

“BÖLGESEL AMATÖR LİGE HAZIRIZ”
Emrespor Yönetimi, Bölgesel Amatör Lig’de Isparta’yı temsil edeceklerini Vali Memduh Oğuz’dan bu konuda destek istediler. Emrespor’un kimseye borcunun olmadığını belirten Yöneticiler, “Emrespor olarak taraftarımızla ve camiamızla Bölgesel Amatör Lige hazırız. Kamuoyu da Emrespor’u bağrına bastı. Vali Bey’den deplasman ve saha konularında, maddi-manevi desteklerini bekliyoruz” dedi.

“3. LİGE ÇIKMAK ÇOK ZOR DEĞİL”
Bu arada Bölgesel Amatör Lig’le ilgili açıklamalarda bulunan IASKF Başkanı Mustafa Özsavlu, yeni sezonda Emre, Özel İdare ve Ispartaspor’un ilimizi temsil edeceğini söyledi. Bu yıl 3 kontenjanlarının olduğunu ve önümüzdeki yıl bu sayının 2’ye düşeceğini belirten Özsavlu, “Sandıklı 500 bin TL 3. Lige çıktı. 3. Lige çıkmak çok zor değil. Yeterki düzgün işler yapılsın” şeklinde konuştu.

“EMRE-ÖZEL İDARE BİRLEŞSE İYİ OLUR”
Vali Memduh Oğuz ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ortaya bir öneri attı. ‘Emre ve Özel İdare birleşse 3. Lige çıkmak için güç birliği yapılmış olur’ diyen Oğuz, “Bu benim bir fikrim. Bunu bir değerlendirin kendi aranızda. Bu bir fikir, aklın yolu bir. Temeller sağlam atılmalı. Federasyonla da bu konular görüşülür, yeter ki birlik olunsun” dedi.

NE YAPILMASI GEREKİYORSA YAPARIZ
Konularla ilgili Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Fatma Uçarlar’ı da makama çağıran Vali Oğuz, Emrespor’a lig için yardımcı olunması talimatını verdi. Oğuz, “Şimdi 3. Lige çıkmanın tam zamanı. Benden ne beklentiniz olursa fazlasıyla bulursunuz. Emrespor’a benim gönül bağım var. En çok tanıdığım insanlar Emreli. Ne yapılması gerekiyorsa yaparız” şeklinde konuştu.

Emrespor’un maçlarını da takip etmeye çalışacağını belirten Vali Oğuz, kendisinin de amatör kulüp başkanlığı yaptığını belirterek, kırmızı-siyahlılara başarılar diledi.

Levent DOĞAN

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.