Vali Oğuz: 'Emrespor'a Her Türlü Yardımı Yaparız'

Emrespor Yönetimi, Vali Memduh Oğuz’u makamında ziyaret ederek, yeni sezonla ilgili destek istedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Mayıs 2012 14:22
Vali Oğuz: 'Emrespor'a Her Türlü Yardımı Yaparız'

2012-2013 Futbol Sezonu’nda Spor Toto 3. Ligi’nde mücadele edecek olan Isparta Emrespor’da Yönetim, ilk ziyaretini Vali Memduh Oğuz’a yaptı.

Dün saat 14.30’da makamında ziyaret eden kırmızı-siyahlılar, Vali Oğuz’dan destek istedi. Ziyarette AK Parti eski İl Başkanı M. Uğur Gökgöz, Isparta Emniyet Müdür Yardımcısı Esat Dulkadiroğlu bulundular. Vali Oğuz, yöneticilere bir takım tavsiyelerde bulundu.

AK Parti eski İl Başkanı M. Uğur Gökgöz ise Vali Memduh Oğuz’dan Kocaeli’nde yaptığı örnek çalışmaları Isparta’da yapmasını istedi. Emrespor Kulüp Başkanı İsmail Çalışkan, uzun ve yorucu bir sezonun ardından Türkiye’de bir ilki başararak mahalle takımını profesyonel liglere çıkarttıklarını söyledi.

Sezon boyunca çok sıkıntılar çektiklerini ve asla pes etmediklerini belirten Çalışkan, “Takımımızı Isparta’ya mal etmek istiyorum. Bu nedenle ismini Isparta Emrespor olarak uygun gördük. Bu takım tüm kentin takımı. Herkesin sahiplenmesini istiyoruz. Kendi yağımızla kavrulup başarılı olarak Isparta’nın iyi yerlerde olmasını ümit ediyoruz. Sayın Valimizin yanımızda olmasını ve babalık yapmasını istiyoruz. Kendisine ilgisinden dolayı teşekkürü bir borç biliyorum” dedi.

“EMRESPOR TOPLUMSAL BİR BAŞARIYA İMZA ATMIŞTIR”

Vali Memduh Oğuz ise Emrespor’un başarısıyla gururlandıklarını ve toplumsal bir başarıya imza atıldığını söyledi. Sıkıntılı günler geçirilmesine rağmen Emrespor’un kısıtlı imkanlara rağmen profesyonel lige çıkarak Isparta’yı sevince boğduğunu belirten Vali Oğuz, “Vilayetim adına emeği geçenleri tek tek kutluyorum. Zor bir iş başarıldı. Bu başarıda ciddi alın teri var. Yönetim, halkın, mahallenin desteğiyle toplumsal bir başarıya imza atıldı. Ispartalı hafta sonunda profesyonel lig maç izlemek istiyordu. Bu ihtiyaca Emrespor cevap verdi. Emrespor toplumsal bir başarıya imza atmıştır. Bu önemli başarıyı ödüllendirilmek gerekiyor. Emeği geçen herkesi kutluyorum Vilayet olarak Emrespor’a her türlü yardımı yaparız” diye konuştu.

Vali Oğuz, Emrespor’un 3. Lig’de başarılı olacağına inandığını belirterek, “Önce 3. Lig’de iddialı bir ekip olalım. Merdivenleri tek tek çıkmak gerekir. 26 Mayıs’taki kongrede dürüst insanlardan oluşan bir yönetim kurulu oluşturulmalı” dedi.

Levent DOĞAN

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum