Vali Oğuz Eylemleri Değerlendirdi

Isparta Valisi Memduh Oğuz, Taksim Gezi Parkı'ndaki olaylarla ilgili, "Isparta'da bu olaylar dolayısıyla gözaltında bulunan hiç kimse yok. Mağdur olan kimse de yok" dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Haziran 2013 09:16
Vali Oğuz Eylemleri Değerlendirdi

Vali Oğuz, gazetecilere yaptığı açıklamada, Isparta'da haftasonu yaşanan hareketliliğin yerini sükunete bıraktığını söyledi.

Anayasal hakların, hürriyetlerin tam olarak kullanılması ve vatandaşın can ve mal emniyetinin tam sağlanması açısından eylemlerin kendileri için önemli olduğunu belirten Oğuz, Isparta'da sürecin önemli bir aksaklık olmadan geçirildiğini kaydetti.

Eylemlerden kimsenin rahatsızlık duymadığını dile getiren Oğuz, "Isparta'da bu olaylar dolayısıyla gözaltında bulunan hiç kimse yok. Mağdur olan kimse de yok. Kontrolsüz bazı davranışlar oldu. Vatandaşın da tepkileri olabilirdi. Emniyet Teşkilatımız ağırlıklı olarak ikna edici çalışmalar yapmaya özen gösterdi. Ben de başlangıçtan itibaren böyle davrandım ve böyle talimat verdim" diye konuştu.

Isparta'nın Türkiye'nin ilim başkenti olduğunu kaydeden Vali Oğuz, hiç bir grubu küçük görmediklerini, onlara da düşüncelerini söyleme imkanı sağlandığını vurguladı.

Oğuz, Isparta'daki gösterilere Antalya, Burdur, Afyonkarahisar gibi başka illerden de katılım olduğuna dikkati çekti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum