Vali Oğuz İddialı Açıklamalarda Bulundu

Vali Memduh Oğuz, Ağustos ayı toplantılarını sürdüren İl Genel Meclisi’ni ziyaret etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Ağustos 2011 12:38
Vali Oğuz İddialı Açıklamalarda Bulundu

Vali Memduh Oğuz, Ağustos ayı toplantılarını sürdüren İl Genel Meclisi’ni ziyaret etti. Meclis toplantı salonunda üyelere seslenen Vali Oğuz, iddialı açıklamalarda bulundu.

8 aydır ilde kamu hizmetlerinin yürütülmesinden oldukça memnun olduğunu belirten Vali Oğuz, Isparta halkının anlayışına teşekkür ettiğini kaydetti. Isparta’da hizmet standardının yükseldiğine dikkat çeken Vali Oğuz, “Bütün kamu alanlarında göreceli bir yükselmeyi hep beraber göreceğiz” ifadelerini kullandı.

Vali Oğuz konuşmasına şöyle devam etti: ““Isparta öce teşekkür ediyor sonra tenkit ediyor. Teşekkürler altında eziliyoruz. İhtiyacın onda birinde bile destek çıksak teşekkür alıyoruz. Fedakar kamu çalışanlarına teşekkür ediyoruz. Bizim dönemimizde ciddi bir soruşturma ve inceleme yapılmadı. Vatandaşı suiistimal edecek hiçbir gelişme olmadı. Isparta’da hizmet standardı yükseliyor. Geçen seneye nazaran daha başarılı olacağız. Hizmetlerde göreceli bir yükselmenin olduğunu hep birlikte önümüzdeki süreçte göreceğiz.

Gerek merkezi gerek yerel ödeneklerin milletini hakkı olduğunu bilerek tasarrufla kullanıldığının altını çizen Vali Oğuz, “Milletin parasını çarçur etmemek için çok titiz davrandığımızı bilmenizi isterim” dedi.

VALİ OĞUZ, ELEŞTİRİLERE TEŞEKKÜR ETTİ
Eleştirilerden rahatsız olmadıklarını vurgulayan Vali Memduh Oğuz, “Birisi Vilayetin bir bölümüyle ilgili bir eleştiri getiriyorsa ona teşekkür ediyoruz. Çünkü o benim adıma hizmeti düşünüyor, kafa yoruyor. Ayrıca bunun için ücret istemiyor. Kendisi de bizler kadar vatansever. Sorumluluk sahibi olarak iyi niyetli eleştirilere teşekkür ediyoruz. Keşke bu öneriler artsa. Ben Valiliğe gelen mail aracılığıyla her türlü şikayeti ve öneriyi mesaiden sonra tek tek kendim yanıtlıyorum. Bu öneriler içinde Ramazan topunun şuradan değil de buradan atılması yönünde bile talep var. Ancak şahsi eleştirilere yanıt vermiyorum” diye konuştu.

EĞİTİM YATIRIMLARI
Isparta’da güzel oluşumların büyük hizmetlerin doğuşunun yakın olduğuna dikkat çeken Vali Oğuz, “Özel girişimin Isparta’da eğitim yatırımı içinde olduğunu ifade etmek istiyorum. Kolej ve özel üniversiteler konusunda Isparta 10 yıl içinde eğitim kenti hedefine ulaşacaktır” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.