Vali Oğuz İlçe Ziyaretlerini Sürdürdü

Vali Memduh Oğuz hafta sonu ilçe ziyaretlerini sürdürdü.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Ocak 2011 15:54
Vali Oğuz İlçe Ziyaretlerini Sürdürdü

Hatırlanacağı üzere hafta içerisinde Vali Memduh Oğuz sırasıyla; Yalvaç Kaymakamlığı, Yalvaç Belediye Başkanlığı, Gelendost İlçe Kaymakamlığı, Gelendost Belediye Başkanlığı ve Eğirdir Kaymakamlığını ziyaret etmişti.

Vali Memduh Oğuz Cumartesi günü sırasıyla; Keçiborlu Kaymakamlığı, Keçiborlu Belediye Başkanlığı, Uluborlu Kaymakamlığı, Uluborlu Belediye Başkanlığı, Senirkent Kaymakamlığı, Senirkent Belediye Başkanlığı, Atabey Kaymakamlığı ve son olarak Atabey Belediye Başkanlığını ziyaret etti.

Vali Oğuz, Keçiborlu Kaymakamlığından yürüyerek Belediye Başkanlığına geçti. Burada Belediye Başkanlarıyla ilçenin çeşitli sorunları görüşüldü. Keçiborlu ziyareti sonrasında Uluborlu ilçesine gidildi. Kaymakamlık ve Belediye ziyaret edildi. Kaymakam ve İlçe Belde başkanlarından ilçenin sorunlarıyla ilgili bilgi alındı.

Senirkent Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı ziyaretlerinden sonra Atabey’e geçildi. Burada Kaymakam ve ilçe Belediye Başkanları tarafından karşılanan Vali Memduh Oğuz’a ilçede yürütülmekte olan işler ve ilçenin sorunlarıyla ilgili bilgiler verildi. Daha sonra hep birlikte Belediye Başkanlığı ziyaret edildi. 1982 yılında Mülkiye Müfettişi olarak teftiş etmiş olduğu Belediye’de Vali Oğuz, o günlere dair anılarını anlattı. Daha sonra Atabey Belediye Başkanı tarafından verilen akşam yemeğine katılan Vali Memduh Oğuz, ilgililere teşekkür ederek ilçeden ayrıldı.

Vali Memduh Oğuz’un yapmış olduğu ziyaretlere eşi Canan Oğuz’da katıldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum