Vali Oğuz Koçtepe Köyünü Ziyaret Etti

Vali Memduh Oğuz köylere yönelik ziyaretlerini sürdürüyor. Beraberinde Baro Başkanı Av. Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, Isparta Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Ömer Uyan, Merkez Komutanı Albay Tamer Atay ve İl sağlık Müdürü Mehmet Karakaya ile birlikte G

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Nisan 2012 17:49
Vali Oğuz Koçtepe Köyünü Ziyaret Etti

Vatandaşlara hayırlı iş ve bol kazançlar temennisinde bulunan Vali Oğuz; “Yetiştirme yurdunda bulunan çocuklarımız ve engelli çocuklarımızın sizin köyünüzün sınırları içerisinde ağaç dikme faaliyeti vardı, onun için geldik. Bu münasebetle sizleri de ziyaret etmek istedik.

Bu günlerde kutlu doğum haftası, hepinizin bildiği gibi Hz. Peygamberimizin doğumu kutlanıyor. Bu seneki kutlu doğum haftasının ana fikride; ‘Kardeşlik Hukuku ve Ahlakı’, sevgiye dayalı, kardeşliğe dayalı bir hukuk. Bu doğrultuda sizin aranızdaki kardeşliği görüyoruz, sizin beraberliğinizden şu dayanışmanızdan çok memnun oluyoruz. Zaten Cenabı Allah da bundan razı ki köyünüz bereketli bir köy, Allaha çok şükür hiç kimse namerde muhtaç değil ve bizde size yardımcıyız.

Koçtepe Köyü çalışkan ve temiz bir köy, muhtarımız çok çalışkan ve gayretli, komşularda kendisine yardımcı oluyor ve bende yardımcı oluyorum. İnşallah ilk fırsatta köyünüzün işlerini görüşmek üzere daha kalabalık bir heyetle geliriz” dedi.

9 yıldır düzenli olarak verilen geleneksel Koçtepe Köyü Dayanışma ve Kaynaşma Yemeğinin bu sene 13 Mayıs 2012 tarihinde verileceğini belirten Muhtar Ümit Yıldırım; “Sayın Valim şimdiden sizleri bu dayanışma ve kaynaşma yemeğimize davet ediyorum” dedi.

Vali Oğuz; “Mademki bu birlik, beraberlik içerisinde düzenlemiş olduğunuz bir dayanışma yemeği, inşallah o gün bizlerde aranızda oluruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.