Vali Oğuz Özel İdare Binası İçin Son Kararı Açıkladı

7 yıldır atıl vaziyette duran özel idare binasının akıbeti belli oldu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Mart 2012 11:18
Vali Oğuz Özel İdare Binası İçin Son Kararı Açıkladı

7 yıldır atıl vaziyette duran özel idare binasının akıbeti belli oldu. Bina için proje ihalesine çıkılacak ve zaman geçirmeden sonuca ulaşılacak.

Açıklama Isparta Valisi Memduh Oğuz’dan geldi. Vali Oğuz, “Eğer proje yarışması açarsak, önce mimari arkasından mühendislik derken asgari 6 ay zamanımızı alıyor. Bu sebeple proje yarışması değil de proje ihalesi şekline döndük. Projeyi ihale edeceğiz, ihalemize herkes katılacak, büyük bir ihtimalle üniversitemizin mühendislik ve mimarlık fakültesi de katılacak. Rektör beyin talimatı oldu. Bu konuya fakültenin katılmasını istedi, Isparta’nın bu zenginliğinden de istifade edeceğiz. Encümenimiz proje ihalesi şekline dönüştürdü” dedi.

Vali Oğuz, meclisin bu konuda parti ayrımı yapmadan hareket etmesini de takdirle karşıladığını söyleyerek, “Bundan sonra da size ihtiyacımız var, proje herkese açık olacak, herkes fikrini söyleyecek” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.