Vali Oğuz 'Şehit Aileleri İçin Vakıf Kurulabilir'

Isparta Valisi Oğuz: Şehit Aileleri İçin Bir Vakıf Kurulabilir. Isparta Valisi Memduh Oğuz, Şehit Aileleri İçin Bir Vakıf Kurulabileceğini Söyledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Mart 2011 17:08
Vali Oğuz 'Şehit Aileleri İçin Vakıf Kurulabilir'

Isparta Valisi Memduh Oğuz, şehit aileleri için bir vakıf kurulabileceğini söyledi.

Vali Oğuz, AK Parti Isparta Kadın Kolları tarafından 'Şehitler Haftası' sebebi ile düzenlenen bir etkinlikte şehit aileleri ile bir araya geldi. Şehit yakınları ile bir süre sohbet ederek sıkıntıları olup olmadığını soran Oğuz, "Bu tür toplantılardan çok güzel neticeler çıkabilir. Bu ilgi zamanla bir vakfa dönüşebilir. Isparta'ya has bir vakıf kurulabilir. Bu sayede şehit yakınlarının istekleri karşılanarak, sıkıntıları giderilebilir diye düşünüyorum. Bu konu üzerinde bir çalıma yaptıracağım." dedi. Memduh Oğuz, devlet olarak, millet olarak her zaman şehit yakınları ve gazilerin yanında olduklarını vurguladı.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Şimşek de, böyle anlamlı bir haftada şehit yakınlarını yalnız bırakmak istemediklerini anlattı. Şimşek, konuşmasının sonunda Vali Oğuz'a katkılarından ve gösterdiği ilgiden dolayı çiçek takdim etti. Vali Oğuz da aldığı çiçeği şehit eşi Seher Soyer'e hediye etti.

Soyer, uzman çavuş olan eşinin 1995 yılında Muş'ta teröristlerle girdiği çatışmada çeşit düştüğünü, sadece belirli haftalarda değil, onun dışında da hatırlanmak istediklerini kaydetti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.