Vali Oğuz Senirkent'i Ziyaret Etti

Isparta Valisi Memduh Oğuz, Senirkent ilçesini ziyaret etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Ekim 2011 17:13
Vali Oğuz Senirkent'i Ziyaret Etti

Isparta Valisi Memduh Oğuz, Senirkent ilçesini ziyaret etti.

Vali Oğuz, öğrenci yetersizliği nedeniyle kapatılan ve bir süredir atıl durumda olan Senirkent İsmail Hakkı Örmeci İşitme Engelliler Meslek Lisesi'ni ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Okul binasının bakımının kısa sürede yapılarak, Senirkent İmam Hatip Lisesi binasında eğitime devam eden Senirkent Anadolu Lisesi'ne tahsis edileceğini ifade eden Oğuz, "Bina gerçekten çok güzel, Anadolu Lisemizin ihtiyacına tam olarak cevap verebilecek büyüklükte ve aynı zamanda 16 derslikli bir bina" dedi.

Vali Oğuz, daha sonra Senirkent Anadolu Lisesi'ni ziyaret ederek, öğrencilerle bir süre sohbet etti. Öğrencilerin eğitime yeni binada devam edecek olmasının ilk etapta zor gelebileceğini belirten Oğuz, şöyle konuştu: "Sizler buraya alıştınız, bu değişiklik ilk etapta biraz zor gibi gelebilir ama oraya alıştıktan sonra iyi ki buraya geldik diyeceksiniz. Taşınacağınız okulda derslikler daha büyük, uygulama alanları daha refah. Tabi öncelikle gideceğiniz okulun bakımı en iyi şekilde yapılacak ve bu işleri bizzat kendim takip edeceğim, emin olun her şey en iyi şekilde yapılacak ve sizler çok memnun kalacaksınız" dedi.

Vali Oğuz, Ortayazı köyünü de ziyaret ederek, vatandaşların sorunlarını dinledi. Bir işadamının hayvancılık üzerine yatırım yapmak istediği arazide incelemelerde bulunan Oğuz, yatırım yapmak, iş gücü sağlamak isteyen yatırımcılara her zaman yardımcı olacaklarını kaydetti.

Vali Oğuz, "Biz iyi niyetli yatırımcının, hukuk kuralları içinde kalan herkesin yanındayız ve onun önündeki bürokratik engelleri aşması için elimizden geleni yaparız" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum