Vali Oğuz Sorunlarla Yakından İlgileniyor

Köylerin sorunları ile yakından ilgilenen Vali Memduh Oğuz, son olarak İl Özel İdaresi ve Kuleönü Belediyesinin işbirliğinde kasabada asfaltlama çalışmalarının başladığını söyledi.Kasaba’da yaklaşık 4 kilometrelik asfaltlama çalışması yapılacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Eylül 2011 10:37
Vali Oğuz Sorunlarla Yakından İlgileniyor

Köylerin sorunları ile yakından ilgilenen Vali Memduh Oğuz, son olarak İl Özel İdaresi ve Kuleönü Belediyesinin işbirliğinde kasabada asfaltlama çalışmalarının başladığını söyledi.
Kasaba’da yaklaşık 4 kilometrelik asfaltlama çalışması yapılacak.

Asfaltlama çalışmaları Vali Memduh Oğuz, Isparta Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Ömer Uyan, Ak Parti İl Başkanı Mehmet Uğur Gökgöz, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim Yıldırım, İl Özel İdaresi Yol Şube Müdürü İsmail Yavuz, Kuleönü Belediye Başkanı Selahattin Kocabıyık ve vatandaşların katılımıyla düzenlenen törenle başlatıldı.

Belediye Başkanı Selahattin Kocabıyık ve vatandaşlar tarafından karşılanan Vali Memduh Oğuz ilk olarak İl Özel İdaresi yetkilileri ile birlikte asfaltlama yapılacak olan yollarda incelemede bulunarak çalışmaları yakından takip etti. Kasabalarında asfalt çalışması yapılan vatandaşlar başta Vali Memduh Oğuz olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ettiler. Toz ve topraktan kurtulduklarını ifade eden vatandaşlar, özellikle okulların açık olduğu kış döneminde çamur nedeniyle çocukların zorluk çektiklerini belirterek memnuniyetlerini dile getirdiler. Kuleönü Belediye Başkanı Selahattin Koçabaş ise Vali Memduh Oğuz’a teşekkür ederek; “İşbirliği içinde yapılan çalışmalardan büyük memnuniyet duymaktayım. Bu yolların daha önce alt yapısını bitirmiştik ve bugünde asfaltlama yapıyoruz, hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Kuleönü halkının mutluluğuna ortak olduklarını belirten Vali Memduh Oğuz; çalışkan belediye başkanları ile işbirliği yapmaktan memnun olduklarını kaydetti. Asfaltlama sezonunun bitmek üzere olduğunu ifade eden Vali Oğuz; “Yapılan çalışmalar ile vatandaşımız tozdan ve çamurdan kurtulmaktadır, bu da bizleri ziyadesiyle memnun etmektedir. Kuleönü Belediye Başkanımız bizim değer verdiğimiz bir arkadaşımız. Kasabasının bütün işleriyle hastasıyla, düşkünüyle, öğrencisiyle, fakiriyle, tarımıyla ilgilenen ve bu benim konum değil demeden her konuya el atan bir belediye başkanımız. Biz vilayetimizin her tarafına hizmet ediyoruz, ama çalışkan arkadaşlarla işbirliği yaparken daha da memnun oluyoruz. Ayrıca Kuleönü Kasabasının bizim tarihimiz ve milli kültürümüz açısından da büyük önemi var.

Burada yapılan tasarruflar ile İl Özel İdaremiz yaklaşık 4 kilometrelik asfalt çalışması yapıyor. Aslında zaman zaman söylüyorum, bizim elimiz bereketli diyorum. Asfalt programımız bitmek üzere, öncelikle bize planladığımız asfalt programının tamamını gerçekleştirme imkanı veren Cenabı Allaha şükrediyoruz. Bize bu kaynakları veren milletimize ve devletimize teşekkür ediyoruz” dedi.

Vali Oğuz; “Asfaltlama çalışmalarımız devam edecek”
Isparta’nın bütün ilçe, belde ve köylerinde asfaltlama çalışmalarına devam ettiklerini ifade eden vali Oğuz; “Buradan rahatlıkla şunu söyleyebilirim, biz verilen asfalt programını gerçekleştirmekle kalmadık, daha fazlasını yaptık. Geçen gün Yenişarbademli’de, şimdi burada, yarın Sav Kasabasında, Keçiborlu İlçemizde asfalt çalışmalarına devam edeceğiz. Bakıyoruz hep yaptıkça cebimizde para var, yani bugün bizim yaptığımız işe nazaran borçlu olmamız lazım. 300-400 bin lira borcumuz olması gerekirken çok şükür cebimizde 200 bin lira daha paramız var ve bununla da asfaltlama yapacağız.

Bazen dersiniz ki malzeme yetişmedi, asfalt yetişmedi, mıcır yetişmedi diye, bizde çok elhamdülillah. Allahın izniyle önümüzdeki sene bunun iki mislisini yapacağız. Biz anladık ki 2 liralık ödenekle en az 4 liralık iş yapıyoruz.

Burada Yol Şube Müdürümüz İsmail Bey’e bakarak söylüyorum, kendisi çok çalışkan kardeşimiz, tabi onun şahsında bir tek çakıl taşını israf etmeden çalışan bütün görevlileri tebrik ediyorum. İl Özel İdaremizin bütün personelini operatörlerini, amelesini, işçisini tebrik ediyorum. Yapılan asfaltlamanın Kuleönü halkına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.