Vali Oğuz Sütçüler'deki Sel Bölgesini İnceledi

Isparta Valisi Memduh Oğuz, sel olayının yaşandığı Sütçüler ilçesinde incelemelerde bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Ekim 2011 17:06
Vali Oğuz Sütçüler'deki Sel Bölgesini İnceledi

Isparta Valisi Memduh Oğuz, sel olayının yaşandığı Sütçüler ilçesinde incelemelerde bulundu.

Vali Memduh Oğuz, Sütçüler'de Kesme, Kasımlar, Ayvalıpınar beldeleri ile Çobanisa, Çimenova köylerini ziyaret etti. Oğuz, geçen hafta meydana gelen yağışta 6 büyükbaş, 50'ye yakın küçükbaş hayvanın telef olduğunu, içinde binlerce balığın bulunduğu alabalık tesisinin, yolların zarar gördüğünü, iki köprünün yıkıldığını bildirdi. Oğuz, "Tek tesellimiz can kaybının yaşanmaması" dedi.

Sel bölgesindeki yaraların sarılmaya başladığını anlatan Oğuz, vatandaşların her türlü ihtiyaçlarının giderileceğini bildirdi. Selden evi zarar gören iki vatandaşın beyaz eşyaları dahil tüm ihtiyaçlarının karşılanacağını kaydeden Oğuz, "Devletimiz güçlü bir devlettir. Milletimiz güçlü bir millettir ve bizler devlet ve millet olarak sizlerin yanınızdayız. Allah'ın izniyle herkesin derdine çare buluruz, yeter ki can kaybı yaşanmasın" diye konuştu.

Vali Oğuz, Kesme Yatılı İlköğretim Bölge Okulu'nu da ziyaret ederek, okulun eksiklikleri hakkında bilgi aldı. Okulda başarılı öğrencilerin yetiştiğini belirten Oğuz, kendisinden kitap isteyen öğrencilere bilgisayar sözü verdi.

Oğuz, okuldaki diğer eksikliklerin de giderilmesi konusunda gerekli çalışmaların yapılacağını bildirdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.